Kaksi hakee Alajärven kirkkoherraksi

Alajärven kirkkoherran virkaa hakevat Terho Kanervikkoaho ja Ilkka Lehto.
Alajärven kirkkoherran virkaa hakevat Terho Kanervikkoaho ja Ilkka Lehto.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli toi istunnossaan 15. marraskuuta tiedoksi, että Alajärven seurakunnan kirkkoherran virkaa ovat hakeneet Soinin seurakunnan kirkkoherra Terho Kanervikkoaho ja Alajärven seurakunnan kappalainen, vt. kirkkoherra Ilkka Lehto.

Lehto toimii virkaa tekevänä kirkkoherrana huhtikuun loppuun saakka. Entinen kirkkoherra Ari Auranen siirtyi Seinäjoelle syyskuun alussa.

Mainos

Kirkkovaltuusto päätti äänestyksen jälkeen syyskuussa, että uusi kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla. Näin ollen valtuusto valitsee kirkkoherran, eikä seurakuntalaisille järjestetä äänestysmahdollisuutta.

Uusia pappeja Alajärvelle

LAPUAN hiippakunnan tuomiokapituli hyväksyi papiksi vihittäviksi TM Mari Heijarin Alajärven seurakunnan seurakuntapastoriksi (Lappajärven ja Vimpelin alue) 19.11.2023–30.4.2024 sekä TM, FM Mari Pulkkisen Alajärven seurakunnan seurakuntapastoriksi 19.11.2023–31.7.2024. Pappisvihkimys suoritetaan Lapuan tuomiokirkossa sunnuntaina 19. marraskuuta 2023 kello 10 alkavassa messussa. Messu on kuunneltavissa Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan verkkokirkon välityksellä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.