Lehto Alajärven seurakunnan virkaa tekeväksi kirkkoherraksi

Ilkka Lehto valittiin kirkkoherraksi
Ilkka Lehto valittiin kirkkoherraksi
Ilkka Lehto valittiin kirkkoherraksi
Ilkka Lehto valittiin kirkkoherraksi

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli hyväksyi kokouksessaan 16. elokuuta kohdassa viranhoitomääräykset ja nimitykset pastori Ilkka Lehdon nimityksen Alajärven seurakunnan virkaa tekeväksi kirkkoherraksi ajalle 1.9.2023–30.4.2024.

Pastori Ari Auranen siirtyy Seinäjoen seurakunnan kirkkoherran virkaan 1.9.2023 lukien.

Pastori Jenny Kärki nimitetään  Alajärven seurakunnan IV kappalaisen virkaan (Lappajärven alueen vastuupappi) 1.9.2023 lukien.

Viranhaltijapäätöksenä pastori Marketta Veikkola nimitetään Alajärven seurakunnan seurakuntapastoriksi 1.8.–1.10.2023 ja Pastori Tarja Takala-Luostarinen Alajärven seurakunnan seurakuntapastoriksi 2.10.–18.11.2023.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA