Uusimmat kesäblogit:

Lehto Alajärven seurakunnan virkaa tekeväksi kirkkoherraksi

Pastori Ilkka Lehto toimii Alajärven seurakunnan kirkkoherrana huhtikuun 2024 loppuun saakka.
Pastori Ilkka Lehto toimii Alajärven seurakunnan kirkkoherrana huhtikuun 2024 loppuun saakka.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli hyväksyi kokouksessaan 16. elokuuta kohdassa viranhoitomääräykset ja nimitykset pastori Ilkka Lehdon nimityksen Alajärven seurakunnan virkaa tekeväksi kirkkoherraksi ajalle 1.9.2023–30.4.2024.

Pastori Ari Auranen siirtyy Seinäjoen seurakunnan kirkkoherran virkaan 1.9.2023 lukien.

Pastori Jenny Kärki nimitetään  Alajärven seurakunnan IV kappalaisen virkaan (Lappajärven alueen vastuupappi) 1.9.2023 lukien.

Viranhaltijapäätöksenä pastori Marketta Veikkola nimitetään Alajärven seurakunnan seurakuntapastoriksi 1.8.–1.10.2023 ja Pastori Tarja Takala-Luostarinen Alajärven seurakunnan seurakuntapastoriksi 2.10.–18.11.2023.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.