Soinilaisten yhdistysten tukiin muutoksia 

Eeva-Maria Jokinen kertoi kunnan tapahtumakalenterista Soinin yhdistysten illassa. Kuulolla olivat myös Johanna Rannanjärvi sekä Merja Korpela.
Eeva-Maria Jokinen kertoi kunnan tapahtumakalenterista Soinin yhdistysten illassa. Kuulolla olivat myös Johanna Rannanjärvi sekä Merja Korpela.
Eeva-Maria Jokinen kertoi kunnan tapahtumakalenterista Soinin yhdistysten illassa. Kuulolla olivat myös Johanna Rannanjärvi sekä Merja Korpela.
Eeva-Maria Jokinen kertoi kunnan tapahtumakalenterista Soinin yhdistysten illassa. Kuulolla olivat myös Johanna Rannanjärvi sekä Merja Korpela.

MAANANTAINA 6.11. pidettiin hiukan erilainen soinilaisten yhdistysilta. Alustuksessaan kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi toivotti läsnäolijat tervetulleeksi soinilaisten yhdistysten iltaan ja samalla kertoi tulevista muutoksista eri avustusten haussa. 

Alustuksessaan kunnankirjastonjohtaja Suvi Hokkanen toivoi eri yhdistysten ilmoittavan ehdokkaita Soinin kunnan kulttuuripalkinnon saajaksi kriteerinä muun muassa paikkakunnan eteen tehty merkittäväksi katsottava kulttuurityö tai -teko.  

Matkailu- ja viestintäkoordinaattori Eeva-Maria Jokinen esitteli kunnan tapahtumakalenterin ja sen käytön. Uutena kalenterina otetaan käyttöön harrastuskalenteri, johon toivotaan eri yhdistysten ilmoittavan tulevaa toimintaa. Tapahtumakalenteriin saa oikeudet ja salasanan Jokiselta. Kalenteri on todettu toimivaksi ja siitä saa hyvin tietoa kaikista Soinissa olevista tapahtumista. 

Jaana Pöllänen kertoi uudesta Soinin yhdistyshankkeesta, jonka tehtävänä on muun muassa aktivoida ja tukea soinilaisia yhdistyksiä, etsiä uusia tekijöitä, toimia yhteistyössä yhdistysten kanssa ja etsiä asiantuntija-apua sekä erilaisia rahoitusmahdollisuuksia toimintaan. 

Mainos

Hyvinvointikoordinaattori Merja Korpela kertoi, että ensi vuonna yleisavustukset jäävät pois ja tilalle tulevat kohdeavustukset, jotka eritellään toimitila-, nuoriso-, kulttuuri- ja liikunta-, kylä- ja tapahtuma-avustuksiin. Kaikki avustukset haetaan marraskuun 2023 aikana sähköisesti ja Soinin kunnan sivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto hakemusten täyttämiseksi. Liitteet ovat hyvin tärkeitä ja kaikki tarvittavat asiakirjat on toimitettava kunnalle 30.11.2023 mennessä. 

Yhdistysilta veti salin täyteen asiasta kiinnostuneita ja puheenvuoroissa oltiin hyvin maltillisia alustajien saadessa myös kiitosta selväsanaista esityksistä. 

Lasse Autio 

Soinin yhdistysten illassa oli tärkeää infoa kaikille kolmannen sektorin toimijoille.
Soinin yhdistysten illassa oli tärkeää infoa kaikille kolmannen sektorin toimijoille.

Lisää juttuja Soinista täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.