Viikon 45 Lyhyet uutiset: 20 haki Alajärven sivistystoimenjohtajan virkaa

Alajärven sivistystoimenjohtajan virkaa haki 20 henkilöä.
Alajärven sivistystoimenjohtajan virkaa haki 20 henkilöä. Kuva on luotu tekoälyn avulla.
Alajärven sivistystoimenjohtajan virkaa haki 20 henkilöä.
Alajärven sivistystoimenjohtajan virkaa haki 20 henkilöä. Kuva on luotu tekoälyn avulla.

ALAJÄRVEN kaupungin sivistystoimenjohtajan virkaa hakivat Järviseudun alueelta Vesa Kantola, rehtori, Hoisko, Tiina Kujala, yläkoulun ja lukion rehtori, Evijärvi sekä Eveliina Nokua-Keisanen, varhaiskasvatusjohtaja, Lehtimäki. Lisäksi kaksi hakijaa ei halunnut nimeään julkisuuteen. Valintatoimikunta kokoontuu aiheen äärelle ensimmäisen kerran torstaina 9. marraskuuta.

Lassila vararehtoriksi

ALAJÄRVEN sivistyslautakunta valitsi kokouksessaan 31. lokakuuta Aapiskujan koulun vararehtorin tehtävään KM Piia Lassilan, joka toimii opettajana Aapiskujan koululla.

Vuoden miesartisti 2023 löytyy Alajärveltä

TANSSIN TÄHDET 2023-gaalassa valittiin vuoden miesartistiksi alajärveläinen Jarkko Yli-Sikkilä. Sijalle kaksi ylsi Leif Lindeman ja sijalla kolme Antti Ahopelto Evijärveltä. Myös Vuoden tanssiorkesteri 2023-kisassa olivat järviseutulaiset vahvoilla sijoituksilla 1. Komiat, 2. Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri, 3. Rosette. Komiat-yhtyeessä on mukana alajärveläinen Aleksi Yli-Sissala.

Kynttilät sytyttivät rakennuspalon

ALAJÄRVEN Kurejoella syttynyt palo sai alkunsa terassilla kynttilälyhdyissä palavista kynttilöistä. Palo havaittiin aamulla sunnuntaina 5. marraskuuta 2023. Tuli levisi nopeasti terassilta rakennuksen yläpohjaan. Asukkaiden nopean toiminnan ansiosta isommilta vahingoilta vältyttiin Pelastuslaitos muistuttaa, että kynttilöitä ei saa koskaan jättää valvomatta: tähän vuodenaikaan kynttilöistä syttyy vuosittain paloja ja terassilta palo karkaa nopeasti. Led-kynttilä on kaikkein turvallisin vaihtoehto.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä uutiset

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.