Evijärvellä tuloveroprosenttia hiottaneen alaspäin 

Evijärvellä valtuustolle esitetään veroprosentin hilaamista hitusen verran alaspäin.
Evijärvellä valtuustolle esitetään veroprosentin hilaamista hitusen verran alaspäin.

EVIJÄRVEN kunnanhallituksen kokouksessa 6. lokakuuta päätettiin esittää valtuustolle kunnallisveroprosentin pyöristämistä alaspäin, nykyisestä 9,86 prosentista 9,80 prosenttiin. Kiinteistöveroprosentit esitetään pidettävän ennallaan, mikäli maapohjaan sovelletaan vuonna 2024 omaa kiinteistöveroprosenttia. Sen ehdotetaan olevan alarajan mukainen, 1,30 prosenttia. Kunnanvaltuusto käsittelee veroprosentit ja investointiohjelman kokouksessaan maanantaina 13. marraskuuta. 

Kunnanhallitus merkitsi kokouksessaan tiedoksi maatilojen rahavirrat Evijärvellä 2022. Evijärvi on maatalouden kokonaistuloilla mitattuna Suomen 148. suurin kunta. 

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.