Keskustan viihtyisyyteen toivotaan huomiota Evijärvellä 

Tarkastuslautakunta kiinnitti huomiota Evijärven keskustaajaman yleiseen viihtyvyyteen. Arkistokuva.
Tarkastuslautakunta kiinnitti huomiota Evijärven keskustaajaman yleiseen viihtyvyyteen. Arkistokuva.
Tarkastuslautakunta kiinnitti huomiota Evijärven keskustaajaman yleiseen viihtyvyyteen. Arkistokuva.
Tarkastuslautakunta kiinnitti huomiota Evijärven keskustaajaman yleiseen viihtyvyyteen. Arkistokuva.

EVIJÄRVEN kunnanvaltuusto hyväksyi kokouksessaan 23. lokakuuta tarkastuslautakunnalle annetut selvitykset sen esittämistä havainnoista. Lautakunnan mielestä tulisi kiinnittää huomiota keskustan alueen viihtyisyyden lisäämiseen muun muassa vanhoja rakennuksia purkamalla ja siistimällä ympäristöä. Purettavaksi päätetyille rakennuksille tulisi olla purkuaikataulu ja kiinteistöjen käytölle jatkosuunnitelma. Tarkastuslautakunta kiinnitti huomiota leikkipaikkojen vähäisyyteen muun muassa vuokra-asuntojen läheisyydessä.  

Selvityksessä todetaan, että keskustan alueen viihtyisyyttä on lisätty leikkaamalla keskustan teiden viheralueet kunnan toimesta koko kesän ajan. Lisäksi keskustan alueen teiden varrella kasvavien puiden haitallisia oksia on poistettu. Kunnan omistukseen on hankittu keskustan strategisilta paikoita kaksi eri rakennusta, jotka molemmat ovat purkukuntoisia. Niiden purkamiseen tulee varautua talousarvion laadinnan yhteydessä. Leikkipaikkojen lisäämiseen voidaan kiinnittää huomioita kuntastrategian toimenpideohjelman päivityksen ja talousarvion laadinnan yhteydessä. 

VALTUUSTO hyväksyi Kuntayhtymä Kympin perussopimuksen sekä Kympin työllisyysalueen järjestämissuunnitelman. 

Lisää tuoreita uutisia Evijärveltä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.