Evijärven kunnan polkupyöräilykampanjan arvontavoitto Ahti Ruuhiselle 

Ahti Ruuhinen voitti Evijärven kunnan järjestämästä pyöräilykampanjasta pääarvontapalkintona uuden pyörän. Tero Palomäki (vas.) Ilpon Katiskasta oli antamassa uutta pyörää Ruuhiselle (oik.) yhdessä kunnan edustajan Antti Saaren kanssa. Kuva Saarelta.
Ahti Ruuhinen voitti Evijärven kunnan järjestämästä pyöräilykampanjasta pääarvontapalkintona uuden pyörän. Tero Palomäki (vas.) Ilpon Katiskasta oli antamassa uutta pyörää Ruuhiselle (oik.) yhdessä kunnan edustajan Antti Saaren kanssa. Kuva Saarelta.

TOUKOKUUN alusta aina syyskuun loppuun asti Evijärven kunnassa on käynnissä pyöräilykampanja, joka houkuttelee kuntalaisia liikkeelle. Eri kyliin ja liikunta-alueille sijoitettuihin rastilaatikoihin voi kuka tahansa käydä kirjaamassa nimensä liikuntasuorituksen jälkeen.  

–Meillä on näitä vuodenajan kampanjoita useampia ympäri vuoden, kertoo Antti Saari Evijärven kunnasta.  

–Tarkoitus on saada ihmisiä liikkeelle ja motivoida heitä sijoittamaan omaan arkeen hetki liikunnalle. Kymmenkunta laatikkoa arvotaan aina joka kuukausi ja arpalahja arvotaan aina 100 nimeä kohti, Saari jatkaa.  

Saari kertoo, että kampanjoista on aina tullut positiivista palautetta, mikä motivoi kuntaa niitä ylläpitämään. –Ihmiset lähtevät mielellään rastilaatikolle, kun joka kuukausi on myös pienempiä voittoja.  

PYÖRÄILYKAMPANJAN pääarvontalahja eli uuden uutukainen pyörä, arvotaan kaikista kampanja-ajan sisään tehdyistä suorituksista. Ensin arpomalla yksi suorituspaikoista ja sen jälkeen sieltä yksi onnekas nimensä merkinnyt liikkuja.  

Tämän kesän kampanjan arvontaonni suosi kivijärvenkyläläistä Ahti Ruuhista. Ruuhinen kertoo, että arpaonni-ilmoitus tuli sukulaispojan kautta.  

–Soittoja tänä päivänä tulee aina vähän mistä sattuu, niin en aluksi vieraaseen numeroon vastannut. Onneksi kunnasta olivat tavoittaneet sitten veljenpojan, joka minulle asiasta ilmoitti, nauraa Ruuhinen.  

Kesäaikana Ruuhinen kertoo tarttuvan pyörään useita kertoja viikossa. Vuonna 1948 syntynyt Ruuhinen sanoo nauttivansa liikkumisesta.  

–Täytin tänä vuonna 75 vuotta, että ei sitä aivan poikanen enää ole.  

Ruuhinen pohtiikin, että liikunnasta kiinni pitäminen on edesauttanut omaa hyvinvointia pitkällä tähtäimellä. Liikkumattomuus saattaisi alkaa kangistaa.  

Talvisin Ruuhisen aikaa vievät metsätyöt, mutta kesäisin aikaa voi irrottaa helpommin pyöräilylle. Ilta-aikoina pyörään on mukava tarttua, kun päivän kuumuus on hellittänyt.  

–Koiran kanssa tulee myös kuljettua metsässä talven aikana, ja saan myös siten liikettä talviaikana kävelyn muodossa, Ruuhinen toteaa.   

Kun arpaonni suosi päävoiton merkeissä, Ruuhinen vinkkaa myös muita lähtemään liikkeelle.  

–Kyllä minä sellaista vapaaehtoista liikkumista kaikille suosittelen, kannustaa Ruuhinen.  

Noora Tupeli 

TIESITKÖ? 

Evijärven kunta järjestää vuosittain kolme eri kampanjajaksoa. Kunnan alueelle on sijoitettu useita laatikoita, joista löytyy vihko, johon voi kirjata liikuntasuorituksen tekijän nimen sekä päivämäärän. Tarkemmat tiedot laatikoiden sijainneista, sekä kampanjoiden pääarvontapalkinnoista löydät kunnan nettisivuilta Liikuntakampanjat-välilehden alta.  

Juuri päättynyt pyöräilykampanja sai jatkoa lokakuussa alkaneella kävelykampanjalla.   

Kävelykampanja 1.10.–14.12.2023 

Hiihtokampanja 15.12.–31.3.2023 

Pyöräilykampanja 1.5.–30.9.2024 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.