LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa lahjoitti 1 500 heijastinliiviä

Evijärven kirkonkylän koulun ekaluokkalaiset vastaanottivat huomioliivit Saara Peltotuvalta ja Jukka Äyrältä.
Evijärven kirkonkylän koulun ekaluokkalaiset vastaanottivat huomioliivit Saara Peltotuvalta ja Jukka Äyrältä.

SYKSYN pimeällä liikkuvien turvallisemman matkanteon varmistamiseksi LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa lahjoitti 1 500 heijastinliiviä eteläpohjalaisille lapsille. Facebook-sivun kautta julkistettuun hakuun tuli 139 hakemusta, joista 53 valikoitui liivien saajaksi.

–Hakemuksia täytettiin todella runsaasti ja perustelut olivat toinen toistaan arvokkaampia. Aivan kaikkien hakijoiden toivetta emme valitettavasti pystyneet toteuttamaan, kertoo maatilaliiketoiminnan myyntipäällikkö Saara Peltotupa LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan Järviseudun alueelta.

Järviseudulla lahjoituksen saajia ovat Alajärvellä Koulumäen päiväkoti, Evijärvellä Kauhavan seurakunnan Evijärven kirkkopiiri ja Evijärven kirkonkylän koulu, eskarit ja ekaluokkalaiset sekä Soinissa Satumetsän ryhmäperhepäiväkoti.

–Heijastinliivien lahjoittaminen on yksi niistä konkreettisista toimenpiteistä, joilla pyrimme parantamaan liikenneturvallisuutta Etelä-Pohjanmaalla, kertoo yritysliiketoiminnan myyntipäällikkö Jukka Äyrä.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.