JPK Edustus jatkoi voitolla – Viikon 42 lyhyet uutiset

Viikon 42 lyhyissä uutisissa jääkiekkoa ja nälkäpäiväkeräyksen tuotto.
Viikon 42 lyhyissä uutisissa jääkiekkoa ja nälkäpäiväkeräyksen tuotto.

Edustukselle voitto, Akatemialle tappio

JÄRVISEUDUN Pallokerho on kolmen pelatun ottelun jälkeen lohkonsa toisena: KieHa on edellä paremmalla maalisuhteella. Sunnuntaina kaatui Kraft maalein 10–3. Maaleista vastasivat Juho Männistö (2), Jonne Nappari, Platon Dovbnia, Lauri Männistö, Sampo Peura, Iivari Huvila, Jere Erkkilä (2) ja Mika Ilomäki. JPK Akatemia puolestaan kärsi tappion IKK 2:lle luvuin 15–2. Lauantaina kello 17 JPK kohtaa Highsticksin Oma Sp Areenalla ja sunnuntaina JPK Akatemia matkaa Jykin vieraaksi.

Lähes tonni nälkäisille

NÄLKÄPÄIVÄKERÄYKSEN tuotto oli Vimpelissä tänä vuonna 910,45 euroa, kertoo SPR Vimpelin osasto ja kiittää kaikkia lahjoittaneita.

Luitko jo nämä tuoreet uutiset?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.