Ojaanajo Soinissa

Perjantaina Soinissa tapahtui erikoinen ojaanajo.
Perjantaina Soinissa tapahtui erikoinen ojaanajo.
Perjantaina Soinissa tapahtui erikoinen ojaanajo.
Perjantaina Soinissa tapahtui erikoinen ojaanajo.

Pohjanmaan poliisilla oli vilkas viikonloppu. Poliisi kertoo, että perjantai-iltana Soinin Multiantiellä oli auto ajettu perä edellä ojaan. Poliisipartion saapuessa paikalle auton kuljettaja kertoi, että peruutus oli mennyt pitkäksi ja auto päätynyt ojaan. Kuljettaja puhalsi 1,25 mg/l poliisin alkomittariin ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.