Haussa esimerkillinen eteläpohjalainen työnantaja

Kenelle mahtaa kunnian kukko laulaa? Nyt perusteltuja ehdotuksia tekemään. Aikaa on vuoden loppuun.
Kenelle mahtaa kunnian kukko laulaa? Nyt perusteltuja ehdotuksia tekemään. Aikaa on vuoden loppuun.

Vates-säätiö, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari, TE-palvelut, Yrittäjät ja Yhteiskuntavastuuryhmä etsivät kilpailun avulla esimerkillistä eteläpohjalaista työnantajaa.  Haussa on hyvä ja vastuullinen työnantaja, jolla on silmää oman toiminnan tarkkailuun ja kehittämiseen sekä rohkeutta hyödyntää uusia rekrytointikeinoja ja ymmärrystä panostaa työntekijöihinsä entistä enemmän.

Arviointikriteereitä ovat muun muassa työyhteisön hyvinvoinnin arvostaminen ja työyhteisön monimuotoisuus ja se, että työnantaja on palkannut haasteellisessa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä.

Ehdottaa voi yritystä tai yhteisöä, ja ehdottaja voi olla joko työntekijä, asiakas, yhteistyökumppani tai muu taho. Ehdotukset on hyvä perustella. Yrityksen tai yhteisön halukkuus osallistua kilpailuun tarkistetaan ennen valintaa ja tunnustuksen jakoa.

Ehdotuksia voi jättää 31.12.2023 saakka. Tunnustuksen saaja julkistetaan 17.1.2024 Meirän Rekry -messujen yhteydessä Seinäjoki-Areenalla.

Lisätietoja löytyy vates.fi:n sivulta. 

Mikä on Vates?
Vates-säätiö toimii asiantuntijaorganisaationa vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden yhdenvertaiseksi työllistymiseksi. Tavoitteena on, että heillä on tasavertaiset oikeudet ja käytännön mahdollisuudet työllistyä.

Aino Alppinen

Täällä tuoreita yritysartikkeleita

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.