Veto pureskeltiin karhuluolassa

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto Koripallo

PeKa-Veto 84-63 (52-26)

Vimpelin Veto kärsi kauden avaustappionsa naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen ollessa tyly kotiluolassaan. Kotkalaiset tulivat peliin ryminällä vieden avauskymmenminuuttisen peräti kahdellakymmenellä pisteellä. Ensimmäinen jakso myös käytännössä ratkaisi ottelun. Veto pääsi toisella neljänneksellä paremmin peliin kiinni, silti sekin merkittiin Peli-Karhuille kuuden pisteen marginaalilla.

Tauon jälkeen Veto juoksi kentälle piristyneenä kuitaten kolmannen neljänneksen viidellä pisteellä. Päätöskymmenminuuttinen edettiin tasatahtiin eron pysyessä ennallaan. Vedon tehokkain oli kahdeksantoista pistettä upottanut Lasha Petree. Levypallot kotkalaisille 44-29.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala ei liikoja selitellyt.

– Peli-Karhut oli parempi. Meiltä heikko lähtö peliin, emme olleet jostain syystä valmiina. Pelin loppupuolella homma tasoittui, mutta emme kyenneet enää taistelemaan voitosta.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.