Uusimmat kesäblogit:

Laulujen lunnaat saa ensi-iltansa 1. heinäkuuta

Arja Piilo, Jukka Paananen, Tarja Kultavuori, Jarkko Järvenpää, Eeva Saarenpää, Tommi Soidinmäki ja Heikki Lehisalo odottavat innolla kesäteatterikautta Karstulassa.
Arja Piilo, Jukka Paananen, Tarja Kultavuori, Jarkko Järvenpää, Eeva Saarenpää, Tommi Soidinmäki ja Heikki Lehisalo odottavat innolla kesäteatterikautta Karstulassa.

1950-LUKU oli Suomessa sodista toipumisen aikaa. Tanssilava- ja seurantalomeininki kukoistivat. Kansa ikään kuin haki hyvitystä raskaista sotavuosista. Uusien iskelmien tekijöistä, niiden esittäjistä ja tähtien tuottajista tuli legendoja, kuten Toivo Kärki, Reino Helismaa, Olavi Virta, Esa Pakarinen ja Annikki Tähti. 

Näin kirjoittaa Kyyjärveltä kotoisin oleva kirjailija Heikki Luoma esitellessään uutta näytelmäänsä Laulujen Lunnaat, joka ensiesitetään Karstulassa 1.7.23. 

Näytelmän aikana kuullaan 50-luvun suosittuja iskelmiä, kuten Täysikuu, Tango Desiree, Keinu kanssani, Kuin lapsena ennen, Lazzarella, Maruzzella, Rinnakkain ynnä muita.  

–Tämä projekti on ollut todella mieleinen ja on aina ilo päästä tekemään uusien näyttelijöiden kanssa yhteistyötä. Yhteishenki on ollu mieletön ja tähän porukkaan on ollut helppo tulla mukaan. Lisäksi Veli-Pekka Halmila on ollut yksi parhaimmista ohjaajista, jonka kanssa olen saanut tehdä töitä! Uskon että näytelmä tulee olemaan yleisön mieleen musiikkineen kaikkineen, kertoo vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki ja lisää nauraen toivovansa, että kelit ovat hieman lämpimämmät näytöskaudella kuin nyt keväällä treenikaudella.  

Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää ovat nyt ensi kertaa mukana näyttelemässä Kesäteatteri Wanhoilla Wehkeillä. 

–Lippukauppa käy tällä hetkellä mukavasti, ensi-ilta ja sitä seuraava esitys ovat jo loppuunmyytyjä, kertoo markkinointivastava Arja Piilo, joka kuuluu Kesäteatteri Wanhoja Wehkeitä luotsaavaan Viihdytysryhmä Vartioon.  

Vartiossa ryhmässä ja myös näytelmässä mukana ovat Jarkko Järvenpää Soinista, Jukka Paananen Karstulasta ja Tarja Kultavuori Alajärveltä. Laulujen lunnaat -näytelmässä nähdään myös Heikki Lehisalo Soinista ja lavalla pyörähtää ensimmäistä kertaa myös Arja Piilo.  

Luitko jo nämä uutiset?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.