Veto punnersi voiton väkisin – ”Ei jäänyt oloa, että olipa paskaa”

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

JymyJussit-Veto 1-2 (0-1,4-1,1-2)

Vimpelin Veto kaatoi toistamiseen tällä viikolla Seinäjoen JymyJussit.  Tällä kertaa taistosta muodostui kuitenkin tuskainen.

Ottelun ensimmäinen jakso ei tarjonnut pesäpallon juhlaa, Vedon voittojuoksu lähti toisessa vuorossa Jukka-Pekka Vainionpään mailasta, kotiin juoksi Jere Saukko.

Toisella jaksolla Veto otti kuskin paikan ensimmäisessä vuorossa Janne Mäkelän kotiutuksella. JymyJussit vastasi toisessa vuorossa vahvasti siirtymällä juoksun johtoon. Vedon tuska paheni edelleen kolmannessa vuorossa isäntien napauttaessa lisäjuoksun. JymyJussit iski viimeisen niitin jaksolle päätösvuorossa, Vedon ollessa tasoittavallaan aseeton.

Supervuorossa JymyJussit otti johdon. Ratkaisijoiksi nousivat lopulta useita kotiutustilanteita tuhlanneet jokerit Vainionpää ja Mäkelä, joiden kotiutukset toivat erittäin tärkeän voiton. Kolmostilanteet Vedolle 17-15. Vedon pystit pokkasivat Elmeri Anttila ja Jere Saukko. Merkittävä panos oli myös Aleksi Lassilalla, kärkilyöntitehot 6/6.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen antoi tunnusta JymyJusseille.

– Vaikka piste meni, ei jäänyt oloa, että olipa paskaa, vastustaja oli myös hyvä.

Niskanen analysoi ensimmäisen jakson olleen vahvaa tekemistä, vaikka lisäjuoksut jäivät uupumaan.

– Toisella jaksolla JymyJussit pelasi hyvää peliä, he ansaitsivat jaksovoiton. Supervuorossa meiltä hyvä ja päättäväinen lopetus, olen siihen tyytyväinen. Seinäjoki on hankala paikka pelata, voittoa pitää arvostaa.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA