Uusimmat kesäblogit:

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura osallistuu Porin SuomiAreenan keskusteluun 

Kortesjärven Ylikylän nuorisoseura osallistuu SuomiAreenaan aiheenaan yhteistyö yli toimiala- ja sektorirajojen.
Kortesjärven Ylikylän nuorisoseura osallistuu SuomiAreenaan aiheenaan yhteistyö yli toimiala- ja sektorirajojen.

SUOMIAREENA on Suomen suurin ilmiöitä ja ajankohtaisasioita käsittelevä yhteiskunnallinen festivaali. Tänä vuonna se järjestetään 27.–30. kesäkuuta. Porin kaupungin ja MTV:n yhdessä toteutetussa tapahtumassa nostetaan esiin tekoja, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa. 

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran järjestämä keskustelutilaisuus pidetään Porin kaupungintalon pihan lavalla torstaina 29.6 kello 11. Tilaisuutta voi seurata MTV:n Katsomosta, jonne se myös jää tallenteeksi myöhemmin katsottavaksi. 

Nuorisoseuran puheenjohtaja Joonas Autio kertoo, että tapahtumaan osallistuminen liittyy viime syksynä esitettyyn Florian Zellerin Isä-näytelmään.  

−Sen tiimoilta yhteistyötä tehtiin Kauhavan kaupungin, Etelä-Pohjanmaan muistiyhdistyksen ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa. Tällainen monialallinen yhteistyö harrastajateatterin ja eri yhdistysten välillä ei ole aivan tavanomaista. Usein ajatellaan, että yhteistyötä tehdään vain samanlaisten organisaatioiden kanssa.  

Keskustelutilaisuuden aiheena on se, miten yhdistysten välisellä yhteistyöllä luodaan ilmiöpohjainen kokemus ja miten julkishallinto voi rohkaista yhdistyksiä toimimaan asuinympäristön elävöittäjänä. Keskusteluun osallistuvat Aution lisäksi Kauhavan kaupungin sivistysjohtaja Jonna Heikkilä, Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen toiminnanjohtaja Minna Huhtamäki-Kuoppala, Järvilakeuden kansalaisopiston rehtori Leea Keto, Suomen Nuorisoseurojen pääsihteeri Anniina Laaksonen sekä Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran näytelmäohjaaja Eija-Irmeli Lahti.  

−Osallistumisellamme saamme näkyvyyttä yhteistyötahoillemme ja kerrottua millaista verkostoituvaa toimintaa nuorisoseuratoiminta on. Olemme aktiivinen toimija, joka hakee yhteistyötä monialallisesti, Autio selventää. 

Keskustelusisällön tuottaminen Porin SuomiAreenassa maksaa useamman tuhat euroa. Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura sai Porin kaupungilta ja MTV:ltä stipendin, joka mahdollisti tapahtumaan osallistumisen. 

Lue aktiivisen nuorisoseuran edesottamuksista lisää:

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.