Viikon luetuimmat

Mestarisuksittelijoiden palkinnot ovat haettavissa Alajärven uimahallin kahviosta toukokuun loppuun mennessä.
Mestarisuksittelijoiden palkinnot ovat haettavissa Alajärven uimahallin kahviosta toukokuun loppuun mennessä.
Mestarisuksittelijoiden palkinnot ovat haettavissa Alajärven uimahallin kahviosta toukokuun loppuun mennessä.
Mestarisuksittelijoiden palkinnot ovat haettavissa Alajärven uimahallin kahviosta toukokuun loppuun mennessä.

VIIKON luetuimpiin uutisiin kuului Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmielen kolumni. Mikäli et ole sitä vielä ehtinyt lukaista, kurkkaa se tästä 1991 kaatui Neuvostoliitto ja 2023 tapahtuu jotain suurta – mitä?  – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Mainos

Evijärven kunnanhallituksen päätökset kiinnostivat myös Evijärvi ei hyväksy Kruunupyyn tuulivoimahanketta  – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi). Kulttuurin puolelta kiinnosti Martti Niemen näyttely Kännykkäkuvaus on aliarvostettua, toteaa näyttelyn koonnut Martti Niemi – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi).

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.