Veto väänsi maratonpelin

Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.
Vimpelin Veto
Vimpelin Veto.

Pattijoki-Veto 1-2 (5-4,2-13,3-3, 2-4)

Vimpelin Veto sai tehdä täyden työn Pattijoen Urheilijoita vastan, voitto irtosi kolmen tunnin väännön jälkeen. Pelinjohtaja Tomi Niskanen antoi vastustajalle tunnustusta.

– Peli osoitti sarjan tasaisuuden, Pattijoki pelasi hyvin. Valmistumisemme otteluun oli kunnossa, eikä siinä ollut ongelmia. Kaveri pelasi todella mainiosti lyöden laadukkaita lyöntejä.

– Saimme pelin aikana kokonaisuudessaan paljon hyviä suorituksia. Nyt oli myös hirveä lyöntikeli, pallo kulki vauhdilla. Olen voittoon hyvin tyytyväinen.

Mainos

Ottelun ensimmäinen jakso oli Vedolle hankala Pattijoen johtaessa sitä ensimmäisestä vuorosta lähtien. Toiselle jaksolle juoksi kyntensä kaivanut Veto, joka ratkaisi jakson toisen vuoron seitsemällä juoksulla.

Supervuorossa Veto siirtyi kolmen juoksun johtoon, minkä pitäisi riittää voittoon. Näin ei kuitenkaan käynyt Pattijoen punnerrettua väkisin rinnalle. Kotiutuslyöntikisassa Veto varmisti kaksi sarjapistettä niittaamalla neljä juoksua, komeimpana onnistumisena Teemu Kinnusen kahden juoksun lyönti.

Vedon tehokkaimmat kotiuttajat olivat kuusi kertaa onnistunut lyöjätilaston kärki Jukka-Pekka Vainionpää sekä neljä juoksua sivaltanut Juho Heikkala. Etenijätilaston kärkimies Olli Heikkala kirmasi kotipesään neljä kertaa kuten myös Aleksi Lassila.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.