Jokipallo-podcast syntyi pesäpalloaiheisten puheohjelmien tyhjiöön, mutta kuuntelukerrat yllättivät tekijät

Arttu ja Samuli Salmela viihtyvät Saarikentän tunnelmassa ja nauttivat pesäpallon vivahteikkuudesta. Siitä riittää puhetta Jokipallo-podcastissa. Kuva: Salmeloilta.
Arttu ja Samuli Salmela viihtyvät Saarikentän tunnelmassa ja nauttivat pesäpallon vivahteikkuudesta. Siitä riittää puhetta Jokipallo-podcastissa. Kuva: Salmeloilta.
PESÄPALLOA aktiivisesti seuraavien vimpeliläislähtöisten veljesten Samuli ja Arttu Salmelan elämässä ja mediakuplassa oli keväällä 2022 pesäpallopodcastin muotoinen ja kokoinen tyhjiö. E-ikäisiksi Vedon juniorijoukkueissa pelanneet veljekset palasivat pelin pariin muutamaa vuotta myöh...

PESÄPALLOA aktiivisesti seuraavien vimpeliläislähtöisten veljesten Samuli ja Arttu Salmelan elämässä ja mediakuplassa oli keväällä 2022 pesäpallopodcastin muotoinen ja kokoinen tyhjiö. E-ikäisiksi Vedon juniorijoukkueissa pelanneet veljekset palasivat pelin pariin muutamaa vuotta myöh…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.