Taitaja-finaalin floristiikassa voitto Jamin opiskelijalle – ”Koskaan en ole nähnyt näin tiukkaa kisaa” 

Virpi Korkeasaari (keskellä) on floristiikan Vuoden Taitaja 2023. Vasemmalla Riikka Hekkurainen Keudasta (hopea) ja oikealla Elviira Rantalahti AhlmanEdusta (pronssi).
Virpi Korkeasaari (keskellä) on floristiikan Vuoden Taitaja 2023. Vasemmalla Riikka Hekkurainen Keudasta (hopea) ja oikealla Elviira Rantalahti AhlmanEdusta (pronssi). Kuva: Skills Finland/Suvituuli Vuolahti
ESPOOSSA kisattu Taitaja-finaali poiki mukavasti sijoituksia Järviseudun ammatti-instituutin opiskelijoille. Taitaja SM-kullan voitti Virpi Korkeasaari pisteillä 86,09. Jamin opiskelijoista Anna Vasalampi sijoittui neljänneksi, Tanja Cusnir viidenneksi ja Sirpa Korkeasaari seitsemänneksi. ...

ESPOOSSA kisattu Taitaja-finaali poiki mukavasti sijoituksia Järviseudun ammatti-instituutin opiskelijoille. Taitaja SM-kullan voitti Virpi Korkeasaari pisteillä 86,09. Jamin opiskelijoista Anna Vasalampi sijoittui neljänneksi, Tanja Cusnir viidenneksi ja Sirpa Korkeasaari seitsemänneksi. …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.