Ankkurit joutui Vedon oppikouluun

Janne Mäkelä kotiutti juhlaottelussaan kolme kertaa.
Janne Mäkelä kotiutti juhlaottelussaan kolme kertaa.
Veto-Ankkurit 2-0 (2-0,19-3) Vimpelin Vedon ja Alajärven Ankkurien superpesiskauden avaus sujui sinivalkoisissa merkeissä Vedon pitäessä pisteet Saarikentällä. Ottelu oli samalla juhlahetki Veto-jokeri Janne Mäkelälle, joka sai täyteen viisisataa runkosarjaottelua pesäpallon pääsarja...

Veto-Ankkurit 2-0 (2-0,19-3)

Vimpelin Vedon ja Alajärven Ankkurien superpesiskauden avaus sujui sinivalkoisissa merkeissä Vedon pitäessä pisteet Saarikentällä. Ottelu oli samalla juhlahetki Veto-jokeri Janne Mäkelälle, joka sai täyteen viisisataa runkosarjaottelua pesäpallon pääsarja…

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.