Kivitipussa veistellään puuta tulevana viikonloppuna 

Tapio Aution tekemiä ilmeikkäitä puuveistoksia.
Tapio Aution tekemiä ilmeikkäitä puuveistoksia.
Tapio Aution tekemiä ilmeikkäitä puuveistoksia.
Tapio Aution tekemiä ilmeikkäitä puuveistoksia.

ENSI VIIKONLOPPUNA Kivitipussa kirveet, työkalut paukkuvat ja moottorisahat pärisevät, kun puuta veistetään. Perjantain ja lauantaina kilpaillaan puunveistokilpailussa ja ratkotaan parhaimmisto. Aiheena on ”Eläimet ja taruolennot”. Perjantaina sahat nykäistään aamulla kello yhdeksän käyntiin ja jatketaan ilta kuuteen saakka. Yleisö voi tarkastella maisemia myös yläilmoista, sillä paikalla järjestetään helikopterilennätyksiä. Ilta-aktiviteettinä on salin puolella metsuritanssit. 

Kilpailu jatkuu lauantaina, huipentuen kello 17:30 palkintojen jakoon, kun parhaimmisto on selvillä. Ennen tuota on paikalla monenlaista muutakin toimintaa, jokaiselle jotakin. Halonhakkaaminen on erään luennon/keskustelun aiheena ja paikalla on Kurikan väkevä legenda Juha Mieto. Ilta päättyy musiikkiin, jota tarjoilevat Duo Sani Aartela ja Gary Keskinen.  

Tapahtumaa ovat olleet ideoimassa Tapio Autio Ateljee Autiosta, Hotelli Kivitippu ja Lappajärven kunta.

Luitko jo nämä?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.