Perjantai-Pinkaisut alkavat tutusti Saarikentältä 

Pinkaisut käynnistyvät perjantaina Saarikentältä
Pinkaisut käynnistyvät perjantaina Saarikentältä!
Pinkaisut käynnistyvät perjantaina Saarikentältä
Pinkaisut käynnistyvät perjantaina Saarikentältä!

VIMPELIN eri kyliä ilostuttavat Perjantai-Pinkaisut alkavat tulevana perjantaina 5. toukokuuta Saarikentältä kello 18.30. Kesän aikana juostaan totutusti kuusi pinkaisua ja ne kaikki pidetään ennen juhannusta.  

Sarjoja löytyy T/P 2–15-vuotiaille ja matkat ovat 40 metristä 200 metriin. Kaikki pinkaisijat palkitaan sponsoreiden toimesta, joten paikalle kannattaa ehdottomasti tulla. Kesän aikana vähintään neljä kertaa pinkaisseet palkitaan vielä erikseen joulun palkitsemistilaisuudessa. Pinkaisut pidetään tänä kesänä seuraavasti: Saarikenttä 5.5, Lakaniemi 12.5, Rantakylä ke 17.5, Sääksjärvi 26.5, Koskela 2.6 ja Vatpakka to 8.6. Lisätietoa tapahtumista löydät kunnan kotisivulta vapaa-aikatoimen kohdalta. 

Vapaa-aikatoimi 

Muistatko?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.