Pinkaisuissa ennätysosanotto

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Saarikentällä riitti riemua ja vauhtia, kun kentällä käytiin kesän ensimmäiset Perjantai-Pinkaisut. Liikuntasihteeri Ari Takala kertoi, että osallistujamäärä oli suurempi kuin moneen kesään yksittäisessä Pinkaisu-tapahtumassa. Kentällä nähtiin peräti 150 iloista tyttöä ja poikaa. Nuorin pinkaisija oli kymmenen kuukauden ikäinen vimpeliläispoika, joka teki alle kaksivuotiaiden 40 metrin matkalla taivalta omaan tahtiinsa, äitinsä tukemana. Perjantai-Pinkaisuja juostaan touko-kesäkuun aikana Vimpelin eri kylillä. Sarjoja on 2-15 -vuotiaille tytöille ja pojille, matkoina 40-200 metriä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.