Juhla vailla pönötystä

Sääennuste uhkasi Vimpelin lauantai-iltapäivää sateella. Pisaroita saatiin, mutta sateelta vältyttiin kunnan 150-vuotispääjuhlan aikana. Juhlatunnelmaan päästiin hernekeittotarjoilulla. Pääjuhlassa nähtiin Vimpelin Vedon joukkueiden sisäänmarssi, kuultiin puheita, musiikkia ja laulua sekä osallistuttiin nauruhermoja kutkuttaneeseen taukoliikuntaan. Juhlapuheen piti pääministeri Juha Sipilä, joka sai juhlan päätteeksi muiden muassa Vimpelin Vedon takin. Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Teija Uitto-Kohonen esitti vimpeliläisyrittäjien ja muiden toimijoiden puolesta pääministerille ja juhlavieraille toiveen itsenäisen Vimpelin ja valtakunnallisesti tunnetun brändin puolesta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.