Pinkaisu-kausi vauhdilla käyntiin

Vimpelin Saarikentällä nähtiin oikea kesän avaus, kun pitkät perinteet paikkakunnalla omaava Perjantai-Pinkaisujen sarja polkaistiin käyntiin 139 tytön ja pojan sekä iloisen kannustajajoukon voimin.

Perjantai-Pinkaisut on lapsille tarkoitettu juoksukilpailuiden sarja. Kisoja järjestetään Vimpelin eri kylillä. Ei haittaa, vaikkei olisikaan kisan nopein. Kaikki juoksutyylit ovat sallittuja. Saarikentällä nähtiin kisaa ennen, sen aikana ja sen jälkeen iloisia ilmeitä. Jokainen pinkaisija saa palkinnon kisan jälkeen. Pinkaisuiden suosiosta kertoo se, että viime kesänä nähtiin 747 erillistä suoritusta. Tänä kesänä vähintään neljä kertaa pinkaisseet palkitaan joulunavausmarkkinoiden yhteydessä pidettävässä palkitsemistilaisuudessa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vilma Metsälä (vas.), Mari Takala ja Noora Mäenpää ovat tyytyväisiä siihen, miten aktiivisesti suomalaiset laittavat paistinrasvat kiertoon.

Kinkkutemppu tulee jälleen – yhden kinkun rasvasta valmistetulla dieselillä pääsee jopa kolme kilometriä

K-market Veto osallistuu myös tänä vuonna, kahdeksatta kertaa, Kinkkutemppu-kiertotaloustempaukseen. Jouluruokien valmistuksesta syntyvät paistinrasvat voi tuoda kaupan keräyspisteeseen kierrätettäväksi 18.12.2023-7.1.2024. Kinkkutemppu kierrättää jo kahdeksatta joulua peräkkäin paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi. Kekseliäs kiertotalouskampanja onnistui viime vuonna keräämään 45 tonnia rasvajätettä.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.