Pinkaisu-kausi vauhdilla käyntiin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Perjantai-Pinkaisut on lapsille tarkoitettu juoksukilpailuiden sarja. Kisoja järjestetään Vimpelin eri kylillä. Ei haittaa, vaikkei olisikaan kisan nopein. Kaikki juoksutyylit ovat sallittuja. Saarikentällä nähtiin kisaa ennen, sen aikana ja sen jälkeen iloisia ilmeitä. Jokainen pinkaisija saa palkinnon kisan jälkeen. Pinkaisuiden suosiosta kertoo se, että viime kesänä nähtiin 747 erillistä suoritusta. Tänä kesänä vähintään neljä kertaa pinkaisseet palkitaan joulunavausmarkkinoiden yhteydessä pidettävässä palkitsemistilaisuudessa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.