Jääkarhun kevätriehassa iloista menoa ja nimekkäitä muusikoita  

Jääkarhun kevätrieha järjestetään Evijärvellä toista kertaa.
Jääkarhun kevätrieha järjestetään Evijärvellä toista kertaa.
Jääkarhun kevätrieha järjestetään Evijärvellä toista kertaa.
Jääkarhun kevätrieha järjestetään Evijärvellä toista kertaa.
VIIME VUONNA ensimmäisen kerran järjestetty Jääkarhun kevätrieha saa jatkoa. Se järjestetään Evijärvellä Liikenneasema Mäntyhovin pihapiirissä lauantaina 13. toukokuuta kello 10–16 välisenä aikana.

–Tapahtuma rakentui alun perin Rolls-ketjun euron juusto -päivän ympärille. Ensimmäisestä Jääkarhun kevätriehasta jäi hyvät kokemukset. Nyt mukaan on haluttu saada mukavaa ohjelmaa eri ikäisille ja Jääkarhun kevätriehaan voi tulla nauttimaan vaikka useamman euron juustohampurilaisen sekä Mäntyhovin muita antimia ja kuuntelemaan musiikkia samalla kun tapaa tuttuja, kertoo Seija Rankinen, joka toimii myös Jääkarhun kevätrieha -tapahtuman juontajana sekä tapahtumajärjestäjänä Mäntyhovin, Rollsin ja MarcSoundin kanssa. 

–Tästä käynnistyvät erilaiset kesätapahtumat Järviseudulla. 

Helluntaiseurakunta järjestää tapahtuma-alueelle lasten parkin, jossa on mukavaa puuhaa ja tekemistä lapsille. Myös paikallisia torimyyjiä saadaan paikalle.  

Tapahtuman avaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Alina Lehto. Hetkeä myöhemmin lavalle nousee The Voice of Finland -kisassa ihastuttanut Nella Kontiainen.   

–On aivan ihana saada Evijärven oma Nella esiintymään, Rankinen iloitsee.  

Nella Kontiainen esiintyy Jääkarhun kevätriehassa.

Tapahtumassa kuullaan myös SANI Duoa, jossa lappajärveläissyntyinen Tuomas ”Gary” Keskinen esiintyy Aikakone-kokoonpanosta tutun Saija ”Sani” Aartelan kanssa.  

Seinäjoelta alkunsa saaneen Rolls-pikaruokaketjun oma bändi Rock & Rolls Cover Band esiintyy kahteen otteeseen. Bändi on kiertänyt Suomea noin kymmenen vuoden ajan näissä Rollsin tapahtumissa sekä erilaisissa yksityistilaisuuksissa.  Bändiin kuuluvat Rollsin omistaja Jouko Huumo (laulu ja basso), ketjun hallintopäällikkö Tommi Oksanen (rummut) sekä Tuomo Övermark (kitara).  

Mäntyhovissa on ohjelmaa kaiken ikäisille 13. toukokuuta. Pääosassa on musiikki.

KATSO KOKO OHJELMA

Tapahtumasta aiemmin uutisointia

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2022/04/22/tapahtumavuosi-avattu/
Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.