Tapahtumavuosi avattu

Mäntyhovissa järjestettiin perjantaina ensimmäinen Jääkarhun kevätrieha -tapahtuma.
Mäntyhovissa järjestettiin perjantaina ensimmäinen Jääkarhun kevätrieha -tapahtuma.
Evijärven tapahtumavuosi pyörähti käyntiin perjantaina auringonpaisteessa, kun Mäntyhovin pihamaalla järjestettiin uusi Jääkarhun kevätrieha -tapahtuma. Siinä missä keskustan kesämarkkinoille kokoontunevat pääasiassa evijärveläiset ja kesäasukkaat, liikenneasemalla musiikkiin ja markkinatunnelmaan kävivät varmasti tutustumassa ohiajajatkin.

EVIJÄRVEN tapahtumavuosi pyörähti käyntiin perjantaina auringonpaisteessa, kun Mäntyhovin pihamaalla järjestettiin uusi Jääkarhun kevätrieha -tapahtuma. Siinä missä keskustan kesämarkkinoille kokoontunevat pääasiassa evijärveläiset ja kesäasukkaat, liikenneasemalla musiikkiin ja markkinatunnelmaan kävivät varmasti tutustumassa ohiajajatkin.

Tapahtuman avasi kunnanjohtaja Mikko Huhtala.

–Erityisen hienoa kunnanjohtajan näkökulmasta on, että tämä on täysin yrittäjävetoinen tapahtuma. Se kertoo siitä, että on uskoa tulevaisuuteen, hän muun muassa totesi.

PÄIVÄN aikana esiintyi muun muassa Duo SeiTu eli tapahtuman järjestäjä Seija Rankinen (laulu) ja lappajärveläinen Tuomo Övermark (kitara).

–Tämä on tällainen uudehko kokoonpano. Tällainen duomusiikki on ollut meille sopiva juttu, Rankinen kertoi.

Kaksikko on keikkaillut ja tehnyt lisäksi yhteistyötä Inarin kunnan alueella toimivan paikallisradion, Radio Inarin, kanssa.

–Meillä oli siellä musiikkiohjelma Sävelten siivin — Seija & Tuomo, ja kävimme muutamia viikkoja sitten Saariselällä vetämässä liveohjelman Radio Inarin studiossa.

TAPAHTUMAAN kuului myös esimerkiksi Bayerncar-autoliikkeen sähköautonäyttely. Autoja sai myös käydä koeajamassa. Lapsille oli ilmapalloja ja onnenpyörää.

Näytteilleasettajia oli melko niukasti, mutta tuotevalikoimaan mahtui silti esimerkiksi kuopiolaisia kalakukkoja ja erikoiskahveja.

MYÖS Seinäjoelta alkunsa saaneen Rolls-pikaruokaketjun oma orkesteri Rock & Rolls Cover Band esiintyi muutamaan otteeseen. Bändiin kuuluvat Rollsin omistaja Jouko Huumo (laulu ja basso), ketjun hallintopäällikkö Tommi Oksanen (rummut) sekä Rankisen kanssa esiintynyt Övermark (kitara).

Bändi kiertää esiintymässä ympäri maata erilaisissa markkinointitapahtumissa, ja samalla myydään juustohampurilaisia pilkkahintaan. Myös Mäntyhovin Rollsista sai Jääkarhun kevätrieha -tapahtumassa tarjouksen juustoateriasta.

Övermark oli säveltänyt tilaisuutta varten ”Mäntyhovi anthem” -nimisen kappaleen. Hän kertoi, kuinka oli päätynyt mukaan yhtyeeseen.

–Tapasimme Joken (Jouko Huumon) kanssa joskus häissä. Hän kertoi, että on vähän rämpytellyt autotallissaan ja kysyi, tulisinko sinne soittelemaan. Joken laulusoundi oli aivan uniikki, enkä ole ikään kuullut tällaista juttua näillä leveysasteilla, hän muisteli. –Aluksi meillä oli joku muu bändi, ja se muuttui Rolls-bändiksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.