Sisäsoudun Ergo-maratonissa menestystä Järviseudulle 

Aimo Järvelä ja Matti Etelämäki kisan jälkeen tyytyväisissä tunnelmissa.
Aimo Järvelä ja Matti Etelämäki kisan jälkeen tyytyväisissä tunnelmissa.
Aimo Järvelä ja Matti Etelämäki kisan jälkeen tyytyväisissä tunnelmissa.
Aimo Järvelä ja Matti Etelämäki kisan jälkeen tyytyväisissä tunnelmissa.
SISÄSOUDUN Open/SM ergomaraton soudettiin Tuusulassa 22. huhtikuuta virtuaalisena hybridikilpailuna, kaukaisimpien osallistujien ollessa Irlannista ja Brasiliasta. Kisan järjesti Keravan Urheilijat.

Noin kolmasosa osallistujista souti kisan paikan päällä Tuusulassa, loput virtuaalisena.  

Järviseutulaisille tuttu mieskolmikko osallistui myös kisaan, kaikki sijoittuen omassa sarjassaan kolmen parhaan joukkoon. Aimo Järvelä souti kultaa 80-vuotiaiden kevyessä sarjassa ajalla 1.37.15.4, Matti Etelämäki hopeaa 70-vuotiaiden avoimessa sarjassa ajalla 1.35.48.6 ja Esko Hyyppä kolmanneksi 70-vuotiaiden kevyessä sarjassa ajalla 1.33.22.4. 

–Aloitin kisan melko varovasti, kun olen menossa lonkkaleikkaukseen kahden viikon päästä. Pikkuhiljaa loppua kohti kuitenkin vauhti kiihtyi. Kisasta jäi hyvä mieli. Näköjään vauhti se on joka tappaa, ei matkan pituus, vitsailee puolimaratonin verran soutanut Aimo Järvelä. 

Tännekin Aimo on ehtinyt

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.