Aimo Järvelälle sisäsoudun MM-kisapaikka

Evijärveläinen Aimo Sironen souti itselleen paikan mm-kilpailuihin. Kuvassa avustamassa Mikko Tähtinen (vas.) ja Aimo Sironen. Kuva: Aimo Järvelältä

EVIJÄRVEN kuntoilukeskuksella soudettiin itsenäisyyspäivänä jälleen virtuaalisesti, tällä kertaa puolimaratonin suomenmestaruuskilpailujen merkeissä. Kilpailun järjesti Kouvolan Soutajat, ja kisapaikkoja oli ympäri maata.

Paikallinen Aimo Järvelä souti voittoon miesten 70-vuotiaiden avoimessa lähdössä. Matti Etelämäki tuli toiseksi.

90-vuotiaiden miesten sarjassa Martti Mäkelä souti suomenennätyksen ja sarjavoiton.

Naisten avoimessa sarjassa Jämsänkosken Soutuveikkojen Anni Keisanen teki puolimaratonin naisten suomenennätyksen. Hänen keskivauhtinsa oli 1.58.2.

VIIKONLOPPUNA oli myös sisäsoudun Iso-Britannian avoimet mestaruuskilpailut virtuaalisesti toteutettuina. Aimo Järvelä souti 2 000 metrin matkalla 75–79-vuotiaiden kevyen sarjan voittoon ja lunasti samalla itselleen paikan maailmanmestaruuskilpailuihin.

–Soudut jatkuvat virtuaalisina myös keväällä. Helmikuun alussa soudetaan jälleen kuntoilukeskuksella sisäsoudun SM-kisat kahden kilometrin matkalla, Aimo Sironen kuntoilukeskukselta kertoo.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.