Aimo Järvelälle sisäsoudun MM-kisapaikka

Evijärveläinen Aimo Sironen souti itselleen paikan mm-kilpailuihin. Kuvassa avustamassa Mikko Tähtinen (vas.) ja Aimo Sironen. Kuva: Aimo Järvelältä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN kuntoilukeskuksella soudettiin itsenäisyyspäivänä jälleen virtuaalisesti, tällä kertaa puolimaratonin suomenmestaruuskilpailujen merkeissä. Kilpailun järjesti Kouvolan Soutajat, ja kisapaikkoja oli ympäri maata.

Paikallinen Aimo Järvelä souti voittoon miesten 70-vuotiaiden avoimessa lähdössä. Matti Etelämäki tuli toiseksi.

90-vuotiaiden miesten sarjassa Martti Mäkelä souti suomenennätyksen ja sarjavoiton.

Naisten avoimessa sarjassa Jämsänkosken Soutuveikkojen Anni Keisanen teki puolimaratonin naisten suomenennätyksen. Hänen keskivauhtinsa oli 1.58.2.

VIIKONLOPPUNA oli myös sisäsoudun Iso-Britannian avoimet mestaruuskilpailut virtuaalisesti toteutettuina. Aimo Järvelä souti 2 000 metrin matkalla 75–79-vuotiaiden kevyen sarjan voittoon ja lunasti samalla itselleen paikan maailmanmestaruuskilpailuihin.

–Soudut jatkuvat virtuaalisina myös keväällä. Helmikuun alussa soudetaan jälleen kuntoilukeskuksella sisäsoudun SM-kisat kahden kilometrin matkalla, Aimo Sironen kuntoilukeskukselta kertoo.