Etelä-Pohjanmaa esillä OutdoorExpo-messuilla 

Etelä-Pohjanmaan reitit ja kohteet ovat esillä Helsingin messukeskuksessa OutdoorExpossa 30.3.-2.4.
Etelä-Pohjanmaan reitit ja kohteet ovat esillä Helsingin messukeskuksessa OutdoorExpossa 30.3.-2.4.
Etelä-Pohjanmaan reitit ja kohteet ovat esillä Helsingin messukeskuksessa OutdoorExpossa 30.3.-2.4.
Etelä-Pohjanmaan reitit ja kohteet ovat esillä Helsingin messukeskuksessa OutdoorExpossa 30.3.-2.4.
LEADER AISAPARI, Alavuden Kehitys Oy ja Visit Lakeus rakentavat yhteisen osaston maalis-huhtikuun vaihteessa Helsingin messukeskukseen OutdoorExpo-messuille. Messuilla tuodaan esille maakunnan parhaat käyntikohteet sekä reitit patikointiin, pyöräilyyn ja melontaan.

OutdoorExpo houkuttelee sekä aktiiviset harrastajat että lapsiperheet nauttimaan luonnon tarjoamista elämyksistä. Etelä-Pohjanmaan tarjonta on monipuolinen: meillä on vahvat perinteet ja komeat maisemat, ja luonto on saavutettavaa kaikille kulkijoille. 

Navigoitavat reitit on syötetty lisäksi Outdooractive-sovellukseen. Outdooractive on maailman suosituin luontoliikunta- ja retkeilysovellus, jonka voi ladata maksutta älypuhelimeen. 

Aisaparin alueelta Outdooractiveen on tähän mennessä syötetty yli 90 reittiä ja 500 käyntikohdetta. Sisällön tuottamisessa ovat mukana Alajärven, Kauhavan ja Lapuan kaupungit sekä Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnat. Messuja varten on painatettu lisäksi 32-sivuinen opas ”Patikoi, pyöräile, pulahda”, joka tuo esiin patikointi- ja pyöräilyreittien lisäksi alueen vesistöt. Alueen tarjontaan voi tutustua myös kotisivulla intolinkki.fi. 

Leader Kuudestaan alueella on kehitetty Kuuden tähden reitistöä: pyöräily-, patikointi- ja hiihtoreitit sijaitsevat Kuusiokuntina tunnetulla alueella eli Alavuden, Kuortaneen, Soinin, Ähtärin ja Alajärven alueella sekä kuntien välisillä yhdysreiteillä. Reitit löytyvät osoitteesta kuudentahdenreitisto.fi. 

Koko maakunnan reittejä ja kohteita löytyy puolestaan Visit Lakeuden sivustolta, jota ylläpitää Into Seinäjoki. Etelä-Pohjanmaalla on reittejä niin leppoisaan ulkoiluun kuin haastavaan seikkailuun. Pyöräile halki maalaismaisemien, patikoi koko perheelle sopivilla reiteillä tai hiihdä vaihtelevissa maastoissa. Esteettömät reitit tuovat luonnossa liikkumisen ilon kaikkien ulottuville. 

Aiheeseen liittyvää

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.