Aina oikealla polulla – opastusta Outdoors-sovelluksen käyttöön tarjolla

Outdooractive-sovelluksen kouluttajana on Johannes Sipponen Ellare Oy:stä.
TEKISIKÖ mielesi lähteä patikoimaan lähialueen poluille, jossa et ole aikaisemmin käynyt, mutta haluaisit tietää, onko reitin lähtöpisteessä pysäköintitilaa. Ehkä mietit, onko reitin varrella tulentekopaikkoja. Myös reitin vaativuus saattaa askarruttaa mieltäsi.

Leader Aisaparin ja Kuuden tähden reitistö ovat hankkineet toimialueensa käyttöön Outdooractive-sovelluksen. Sovellukseen on syötetty alueen vaellus-, patikointi- ja pyöräreittejä, kaupunkikierroksia ja nähtävyyskohteita. Lisää aineistoa syötetään koko ajan lisää.

Kaikilla Outdooractive-sovelluksen ladanneilla on mahdollisuus saada tietoja alueella olevasta aineistosta. Hakusanaksi voi laittaa esimerkiksi kunnan nimen, ja rajata haun reitteihin, jolloin sovellus tuo kaikki alueella olevat reitit.

Alueen kunnilla, matkailuyrityksillä ja muilla alueen markkinoijilla on mahdollisuus upottaa näkymiä alueen reiteistä omille kotisivuilleen. Malliksi voi käydä kurkkaamassa sivua aisapari.net/intolinkki.

Outdoors-sovellus on maailman johtava matkailualusta, sovelluksen kautta löydät aineistoa niin eri puolilta Suomea kuin myös eri puolilta maailmaa.

Käyttäjille outdooractive-sovellus on maksuton. Tiistaina 8. maaliskuuta kello 9 järjestettävässä webinaarissa on mahdollisuus tutustua sovelluksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tunnin kestävässä tilaisuudessa esitellään, miten voit hyödyntää sovellusta ja sinne tuotettuja reittejä.  Tilaisuuteen toivotaan kaikkia retkeilijöitä, pyöräilijöitä, luontomatkailusta kiinnostuneita tahoja ja harrastajia, reittien ylläpitäjiä sekä kuntien edustajia.

Webinaarin toisessa osuudessa, kello 10.10 alkaen, Aisaparin ja Kuuden tähden reitistön sisällönhallinnassa työskenteleville tarkoitetussa osuudessa kerrataan Outdooractiven sisällönhallinnan peruskäyttöä ja lisävinkkejä. Webinaarin kouluttajana on Johannes Sipponen Ellare Oy:stä.

Tilaisuus järjestetään Google Meetissä, pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista linkistä bit.ly/polulla0803 . Jos reittiaineiston syöttäminen sovellukseen kiinnostaa, voit ottaa yhteyttä Päivi Kultalahteen, paivi.kultalahti@aisapari.net.

Marita Mattila

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.