Kattolevy irtosi Mäntymäen päiväkodilla – sisäkaton rakenne tarkistetaan tänään

46873713532_f31ec9426c_k

Alajärven Mäntymäen päiväkodin ryhmätilassa oli viikonlopun 25.-26.3.2023 välisenä aikana pudonnut sisäkatosta 60×60 cm kokoinen ”akustolevy”. Asiasta tiedottivat Alajärven kaupungin sivistystoimi ja kiinteistöpalvelut.

Kyseisen viikonlopun aikana tiloissa ei ole ollut toimintaa eikä tapahtumasta ole aiheutunut vaaraa tai henkilövahinkoja. Tiloja käyttävän ryhmän huoltajia on tiedotettu asiasta suullisesti 27.3.2023 ja viestillä 28.3.2023.

Tapahtuman johdosta ja ennen kaikkea turvallisuuden takaamiseksi on kyseisen huoneen sisäkattorakenne tarkastettu ja korjattu päiväkodin rakentaneen urakoitsijan toimesta maanantaina 27.3.2023. Lisäksi koko päiväkodin sisäkaton rakenne tarkastetaan 31.3.2023.

Mäntymäen päiväkoti on valmistunut 2017 ja kiinteistö on erinomaisessa kunnossa ja sen huolto ynnä muut takuutarkastukset on hoidettu asianmukaisesti.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.