Härmänmaan musiikkiopistolla on juhlan aika

Härmänmaan musiikkiopisto täyttää 30 vuotta.
Härmänmaan musiikkiopisto täyttää 30 vuotta.
Härmänmaan musiikkiopisto täyttää 30 vuotta.
Härmänmaan musiikkiopisto täyttää 30 vuotta.
HÄRMÄNMAAN musiikkiopisto viettää soivaa 30-vuotisjuhlaa lauantaina 1. huhtikuuta kello 14 Kauhavan koulukeskuksen liikuntasalissa. Ennen juhlaa on kello 12.30 alkaen tervehdysten vastaanotto auditoriossa sekä kahvi/mehutarjoilu ruokasalissa.

Juhlassa kuullaan musiikkia eri aikakausilta musiikkiopiston useiden ryhmien esityksinä johdatellen kuulijoita tunnelmista toiseen. Lisäksi ohjelmassa on myös elämänlaatulautakunnan puheenjohtajan tervehdyssanat sekä Lappajärven kunnan ja Kauhavan kaupungin tervehdykset. Juhlakonsertti huipentuu yhteisesitykseen, jossa yleisökin pääsee mukaan, Finlandia-hymniin yhteislauluna musiikkiopiston orkesterin säestämänä.

Opetusta Kauhavalla ja Lappajärvellä

HÄRMÄNMAAN musiikkiopisto on Kauhavan kaupungissa ja Lappajärven kunnassa toimiva musiikkioppilaitos, jossa annetaan taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta. Opetusta on varhaisiän musiikkikasvatuksessa, perusopinnoissa, rytmimusiikissa ja syventävissä opinnoissa. Oppilaita on noin 440 viidessä eri opetuspisteessä.

Musiikkiopiston arvojen mukaan oppimisen, soittamisen ja luovuuden kautta iloitaan ja nautitaan musiikista. Oppilaita tuetaan yhteisöllisellä tekemisellä, rohkaistaan saavuttamaan omat tavoitteensa ja löytämään oma musiikillinen polkunsa. Opetuksessa huomioidaan opiskelijan kokonaisvaltainen tilanne, potentiaali, mahdollisuudet, vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet. Toiminta edistää musiikista nauttimista ja musiikin vaikutus hyvinvointiin on kiistaton. Musiikki tuo elämään merkitystä, ehkäisee syrjäytymistä ja vahvistaa minäkuvaa. Musiikkiharrastus lisää luovuutta ja luovuus edistää innovaatioita. Meiltä löytyy tulevaisuuden tekijöitä!

Yhdessä tekemisen riemu kuuluu ja soi myös juhlakonsertissa. Yhdessä tekemällä ja yhteistyöllä luodaan hyvät edellytykset musiikin elinikäiselle harrastamiselle ja taiteesta nauttimiselle musiikin hyvinvointivaikutusten lisäksi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.