Kulttuurimatkailusta vetovoimaa Aisaparin alueelle

Kuva kulttuurikuokka-hankkeen aloitustyöpajoista. Kuva: Mattilan Marita
Kuva kulttuurikuokka-hankkeen aloitustyöpajoista. Kuva: Mattilan Marita
Kuva kulttuurikuokka-hankkeen aloitustyöpajoista. Kuva: Mattilan Marita
Kuva kulttuurikuokka-hankkeen aloitustyöpajoista. Kuva: Mattilan Marita

JÄRJESTÄTKÖ tapahtumia, oletko kulttuuri- tai matkailutoimija, käsityöläinen, kahvila- tai ruokapalvelujen tarjoaja? Lähde mukaan Kulttuurikuokka -hankkeeseen. Kulttuurikuokka – paikalliskulttuurin osaamista, kokemuksia ja kumppanuutta – hankkeessa kartoitetaan alan toimijat, haetaan yhteistyömahdollisuuksia ja voimaa yhteistyöstä. Aisaparin hallinnoima kaksivuotinen hanke käynnistyi vuoden vaihteessa.

Hankkeen tavoitteena nostaa alueen kulttuuri ja kestävä kehitys vetovoimatekijöiksi viihtyvyyden ja matkailun näkökulmasta, verkostoitua, tukea alan toimijoita ja parantaa kulttuuripalveluiden saatavuutta.

Hankkeessa kartoitetaan eri alojen toimijoiden tarpeet, luodaan suuntaviivat kehittämispoluille ja tehdään kohdevierailuja.

Hankkeessa järjestetään maaliskuussa kolme saman sisältöistä työpajaa. Kauhavalla, Härmän kylpylässä keskiviikkona 15. maaliskuuta kello 17.30, Lappajärvellä Hotelli Kivitipussa tiistaina 21. maaliskuuta kello 17.30 ja Lapualla, Virkataloon etätyötilassa päivätilaisuutena keskiviikkona 22. maaliskuuta klo 12.30. Voit tulla siihen tilaisuuteen, joka parhaiten sopii aikatauluihisi. Työpajoja vetää matkailupalvelujen asiantuntija Arja Kortesluoma Korpur Oy:stä.

Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumiset Kauhavan tapahtumaan 8. maaliskuuta mennessä, Lappajärven ja Lapuan tapahtumiin 15.3. mennessä numeroon 040 765 6201

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.