Veto jatkoi vahvoja otteita

Kouvottaret-Veto 61-77 (33-33)

Vimpelin Veto kaatoi Kouvolan Kouvottaret naisten Korisliigan alemman loppusarjan ottelussa selkein lukemin. Veto otti kahinassa kuskin paikan vieden avausneljänneksen seitsemällä pisteellä. Toisella kymmenminuuttisella korisukka heilui tiiviisti kummassakin päässä kenttää, Kouvottaret kahmaisi pelipätkän kuitenkin vuorostaan seitsemällä pisteellä. Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannella neljänneksellä, minkä Veto kuittasi tylysti kuudellatoista pisteellä. Myös viimeinen kymmenminuuttinen pysyi sinivalkoisten käsissä, eikä Kouvottaret kyennyt uhkaamaan Vedon voittoa.

Vimpelin tehokkaimmat pistelingot olivat Alexandra Wittinger, 21,Kristina King, 19, Tuulia Anttonen, 15, sekä Anni Kujala, 13.

Vedon päävalmentaja Jukka-Pekka Kujala oli voittoon tyytyväinen.

– Arvokas vierasvoitto. Saimme hyvän startin, minkä jälkeen peli tasoittui tauolle. Sen jälkeen teimme kolmannella neljänneksellä hyviä puolustusstoppeja ja onnistumisia hyökkäyspäässä. Silti parannettavaa jäi, Kouvottaret sai aivan liikaa levypalloja puolustuspäässämme.

Vedon riveistä puuttui jalkavaivainen Tynice Martin. Kujala arveli jenkkipelurin olevan takaisin keskiviikkona kun Vimpelin liikuntahallille saapuu helsinkiläinen Torpan Pojat.

– Vamma ei ole paha, hänen pitäisi olla keskiviikkona mukana.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.