Eurojackpotin päävoitto Kauhavalle – Voittajalle 40,2 miljoonan euron potti

EUROJACKPOTIN perjantai-illan arvonnassa (kierros 7/2023) löytyi yksi ainoa täysosuma. Voittorivi on pelattu Suomessa. Eurojackpotin 40,2 miljoonan euron jättivoitto osui kauhavalaiselle nettipelaajalle. Onnekas nettipelaaja Kauhavalta saa 40 254 187 euron voittonsa pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan kuluttua.

–Suurenmoiset onnittelut kauhavalaiselle voittajalle! Kyseessä on 22. Suomeen osunut Eurojackpotin päävoitto sekä historian 11. suurin Suomeen tulleista Eurojackpotin päävoitoista, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula onnittelee.

Kaikkien aikojen suurin Suomeen osunut Eurojackpot-voitto on 91,9 miljoonaa euroa. Tämän potin jakoi 50 osuuden porukka kierroksella 34/2019. Tuo voittorivi oli pelattu Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadassa. Edellinen Suomeen osunut Eurojackpotin päävoitto tuli maaliskuussa 2022. Silloin vantaalainen nettipelaaja voitti 45 miljoonan euron potin.

Eurojackpotin tiistain arvonnan potissa on 10 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin kierroksen 7/2023 perjantain arvonnan täysosumarivi oli 5, 12, 15, 21, 39 sekä tähtinumerot 3 ja 4.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.