Lauantaina ratkeaa, jatkaako SC Alajärvi kolmosdivarissa – kannustajille käy kutsu kotikatsomoon

Ville Vuorela (kuvassa keskellä) ja SC Alajärvi pelaavat lauantaina ensi kauden sarjapaikasta. Arkistokuva.
Ville Vuorela (kuvassa keskellä) ja SC Alajärvi pelaavat lauantaina ensi kauden sarjapaikasta. Arkistokuva.
SC Alajärven miesten joukkue pelaa selkä seinää vasten lauantaina kotihallissaan, kun se kohtaa kolmosdivarin karsintapeleissä Sievin Sisun kello 11 ja 14.

Kahden pelin maaliero ratkaisee – parempi pelaa kolmosessa ensi kaudella.

Joukkue toivoo järviseutulaista salibandyväkeä paikan päälle kannustamaan – joukkueella on halu jatkaa kolmosessa myös ensi kaudella.

SC:n kausi on ollut haastava: se voitti 16 pelistä vain kaksi ja se jäi lohkonsa toiseksi viimeiseksi ennen Toholammin Urheilijoita.

–Viime kesänä oli tilanne auki, saadaanko väkeä kokoon peleihin. Sarjaan kuitenkin lähdettiin. Kausi oli sillä tavalla nousujohteinen, että uusia pelaajia on saatu mukaan ja pelit ovat alkaneet mennä parempaan suuntaan, kertoo joukkueenjohtaja Ville Vuorela.

Vanhan kaartin jättäytyessä toiminnasta pois uusia pelaajia otetaan edelleen mukaan ja seuran omista junioreistakin on kasvamassa pelimiehiä. Joukkueella ei ole myöskään omaa valmentajaa, vaan peleissä on ollut vierailevia valmentajia.

Miksi kannattaisi siis lähteä Alajärven monitoimihallille lauantaina?

–Vauhtia ja hurjia tilanteita on varmasti luvassa. Periksi ei anneta, kaikki tehdään että pysytään sarjassa, Vuorela lupaa.

Aiheesta meillä lisää

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.