Salibandyn taso on noussut Pohjanmaalla – SC Alajärvi hakee peliä kohdilleen 

SC Alajärven naiset hiovat kuvioita kuntoon ja tarkkuutta vetoihin.
SC Alajärven naiset hiovat kuvioita kuntoon ja tarkkuutta vetoihin.
SC Alajärven naiset hiovat kuvioita kuntoon ja tarkkuutta vetoihin.
SC Alajärven naiset hiovat kuvioita kuntoon ja tarkkuutta vetoihin.
MAALINTEON vaikeus. Kaksi sanaa, joihin kiteytyy SC Alajärven naisten kauden alku salibandyn kolmosdivarissa.

MAALINTEON vaikeus. Kaksi sanaa, joihin kiteytyy SC Alajärven naisten kauden alku salibandyn kolmosdivarissa. Joukkue on pelannut nyt kuusi ottelua, joista kaksi on voitettu. Viides sija ei ole ehkä aivan sitä, mitä viime kauden perusteella olisi voinut odottaa: silloin joukkue oli lähellä sarjanousua. 

–Taso on noussut sarjassa näiden vuosien aikana, jotka olemme siinä pelanneet. Eron huomaa viime vuodestakin, toteaa valmentaja Tuomo Pollari

Kokoonpanon muuttuminen vaikuttaa aina joukkueen onnistumisiin. Nuoria pelaajia on lähtenyt muualle opiskelemaan, ja he ovat siirtyneet muihin joukkueisiin. Toki paluumuuttajiakin on saatu, samoin aivan uusiakin pelaajia mukaan harjoitusrinkiin, mutta treenitunteja on hyvä saada alle ennen peleihin lähtöä. 

–Alkukausi on ollut hankala, Pollari myöntää. –Loppukauden tavoite on, että jokaista peliä lähdetään voittamaan. 

SUNNUNTAINA Kristiinankaupungissa SC kohtasi sarjaa johtavan Nurmon Jymyn. Ottelu päättyi lukemin 5–1 nurmolaisten hyväksi, SC:n ainokaisesta vastasi Saila Piispanen Niina Flinkin syötöstä.  

–Ei oltu lähellekään näin huonoja kuin tulos antaa ymmärtää, ja ainoa maali tehtiin alivoimalla, naurahti Piispanen Nurmo-pelin jälkeen.  

–Maalinteko ontuu, oli meillä paikkoja saada vaikka 10 maalia, mutta huti oli päivän sana. 

Päivän toinen ottelu sarjajumbo Kauhajokea vastaan sujui paremmin: tuloksena kaksi pistettä maaleilla 4–1. 

JOUKKUEEN kapteeni Maiju Pyy kertoi ennen turnausta, että puolustuspelaaminen on ollut ihan hyvällä tasolla ja peli on saatavissa kuntoon suhteellisen pienillä asioilla.  

–Paikkoja on ollut ja pyöritystä, ja on pelattu tiiviisti joukkueena aiemmissa peleissä. 

–Liikaa puristetaan mailaa, osa menee ihan jännityksen piikkiin, analysoi kapteenistoon kuuluva Suvi Valpas.  

–Vielä kun saataisiin pallot vastustajan maaliin yhtä rennosti ja tarkasti kuin harjoituksissa. Oman seuran 14–15-vuotiaiden joukkuetta vastaan pelatuissa harjoituspeleissä on saatu hyvää treeniä tiiviiseen puolustukseen ja paineen alla pelaamiseen, jatkoi Pyy.  

–Haluamme kehittyä ja parantaa tekemistä kaikilla osa-alueilla. 

Tälle vuodelle naisilla on kalenterissa vielä yksi turnauspäivä: 3. joulukuuta Nurmon Qmaxilla kohdataan SCS ja Konnat.  

SC Alajärven P14–15 esitti vahvoja otteita lauantaina Ilmajoella pelatussa turnauksessa. Se voitti ISB:n luvuin 1–11 ja SB Vaasan 14–2. Joukkue vahvisti asemiaan alkusarjan kärjessä. Seuraava ja samalla alkulohkon viimeinen turnaus pelataan 4. joulukuuta.  

MIESTEN joukkue puolestaan kohtasi lauantaina kolmosdivarin turnauksessaan isäntäjoukkue Toholammin Urheilijat, jonka voitti lukemin 1–13 sekä seinäjokelaisen Mailattomat II:n, jolle taipui kovan väännön jälkeen numeroin 5–8.  

Neljän ottelun jälkeen SC Alajärvellä on yksi voitto, mikä oikeuttaa kuudenteen tilaan. Seuraavaksi joukkue pelaa 19. marraskuuta kotihallissaan: kello 11 vastaan asettuu Jalas ja kello 16.30 NJ II. Turnauspäivään osallistuu myös FBC Remix.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.