Hierontaa ja pyyhkeitä omannäköisellä kokonaisuudella 

Sirpa Kiviaho monikäyttöisessä tilassaan. Kuva Kiviaholta.
Sirpa Kiviaho monikäyttöisessä tilassaan. Kuva Kiviaholta.
Sirpa Kiviaho monikäyttöisessä tilassaan. Kuva Kiviaholta.
Sirpa Kiviaho monikäyttöisessä tilassaan. Kuva Kiviaholta.

VIIME syksynä puhalsivat muutoksen tuulet kortesjärveläisen yrittäjä Sirpa Kiviahon arjessa. Aiemmin Kortesjärven kirkonkylällä hieronut Kiviaho siirsi yritystoiminnan Ylikylään kotinsa yhteyteen, kun sinne puolison tekemänä valmistuivat uudet toimivat tilat palvelemaan molempia yrityksiä: Hierontasoppi Sirpa Kiviahoa sekä Pyyhekauppaa.  

–Aloitin hieromaan vuonna 2008 täällä kotona. Nyt monen mutkan ja kolmen lapsen jälkeen olen palannut tänne, nauraa Kiviaho. 

Yrittäjyys on hänelle tullut verenperintönä ja tällä hetkellä se tuntuu juuri omalta ja oikealta. Vaikka yrittäjyys sitoo, antaa se myös omanlaistaan vapautta lapsiperhearkeen. 

–Kai tähän on jollain tavalla kasvanut, kun lapsena seuraili vanhempien työntekoa.  

Hierojana Kiviaho tarjoaa klassisen hieronnan lisäksi intialaista päänhierontaa ja purentalihasten hierontaa. Vuonna 2018 mukaan kuvioihin tuli toinen yritys, Pyyhekauppa, jolla on Kortesjärvellä pitkät perinteet. 

–Olen nyt tästä kokonaisuudesta koettanut tehdä omannäköisen ja toivon, että rakkaus molempiin yrityksiin välittyy.  

Mainos

UUDET tilat ja kahden erilaisen yrityksen yhdistäminen vaatii myös uudenlaisia käytäntöjä. 

–Nyt kun Pyyhekaupan tilat ovat samat kuin missä hieron, on tärkeä muistaa aina etukäteen soittaa ja sopia tulostaan, Kiviaho muistuttaa. 

–Pyyhekauppa tarjoaa yksilöllisesti brodeerattuja lahjatuotteita, pääsääntöisesti pyyhkeitä, mutta esimerkiksi myös takkeihin on mahdollista saada brodeeraus. Tilauksen voi tehdä kotisivuilta, varsinaista verkkokauppaa minulla ei ole. Myös sovitusti voi tulla paikan päälle katsomaan tuotteita. Käytännössä tilaus etenee niin, että asiakas toivoo jokin tietyn värisen tuotteen, johon sitten yhdessä mietimme värimaailman. Joskus asiakas antaa vapaat kädet, joskus viilaamme tuotteen valmiiksi esimerkiksi WhatsAppin välityksellä. Brodeerattavia kuvia on monenlaisia ja pystyn tekemään myös yrityksen logosta brodeerauksen, kertoo Kiviaho. 

Asiakaslähtöisyys on tärkeimpänä arvona molemmissa yrityksissä.  

–Teen tätä omaa kokonaisuuttani suurella sydämellä ja nautin tästä todella. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.