Kotiturnaus avasi SC Alajärven voittotilin

Salibandyn kolmosdivarin Pohjanmaan lohkossa pelaava SC Alajärvi otti kotiturnauksessaan kauden avausvoittonsa. Niko Pollari, Eetu Pyy, Ville Vuorela, Oskari Heikkilä ja Mika Männistö juhlivat Männistön maalia.

Julkaistu:

Aihe:

–MLT puski lopussa päälle, mutta hyvin kestettiin se. Sitkeys, jota on nähty aiemmissakin peleissä, kantoi nyt hedelmää. Takaa rinnalle ja ohi ei ole helppo temppu missään lajissa, totesi joukkueen pelaajavalmentaja Kalle Yli-Kesäniemi. –Oli mukava pelata ja jännitys säilyi loppuun saakka. Molemmilla joukkueilla oli paljon maalipaikkoja, maalivahdit pääsivät ottamaan isoja torjuntoja ja peli pysyi siistinä.

Maaleista vastasivat Juho Korkea-aho, Niko Pollari (2), Mika Männistö, Joni Pollari ja Ville Vuorela. Maalissa pelasi Veli-Pekka Peltola.

SC Alajärvi lähti ensimmäiseen peliin kymmenellä kenttäpelaajalla, vastustaja yhdeksällä.

–Mielestäni tämä peli osoitti aika hyvin sen, mitä tämmöisenä aikana pelaaminen on. Molemmat joukkueet siipirikkoisella kokoonpanolla osoittaa, miten paljon tämän kaiken keskellä urheilu merkitsee, tiivisti Yli-Kesäniemi.

Mainos

TOISESSA ottelussa vastaan tuli Jalas, jota vastaan niin ikään piti tehdä töitä täydet 45 minuuttia. Ottelu päättyi tasalukemiin 4–4. Maalinteossa onnistuivat kotijoukkueesta Niko Pollari, Eetu Pyy, Joni Pollari ja Ville Vuorela.

–Olen todella tyytyväinen joukkueen ilmeeseen. Kaikesta huolimatta jaksetaan hymyillä, kannustaa omia ja nauttia pelaamisesta. Ensimmäinen voitto oli henkisesti tärkeä. Katsojien puuttuminen totta kai näkyi. Yleensä kotiturnauksissa läheiset ja ystävät tuovat peliin oman latauksensa. Meidänkin kotiturnauksissa on ollut yleensä hyvin väkeä, mikä on ollut meille todella iso juttu.

SC Alajärvellä on 10 ottelusta koossa yksi voitto ja neljä tasapeliä, mikä edellyttää sarjan kahdeksanteen tilaan. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Niko Pollari (6+5), kakkosena on Joni Pollari (4+6) ja kolmantena Ville Vuorela (6+1).

Seuraava turnaus pelataan, mikäli avi sen sallii, 5. helmikuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.