Jaakko Viinamäki ei ymmärtänyt asiaa

JAAKKO Viinamäki jakelee jälleen syytöksiään Lappajärven tuulivoimaprojektista ja kunnan päätöksenteosta. Siinä saavat osansa kunta, tuulivoimayhtiö Abo Wind Oy ja kaavantekijä Ramboll Oy.

Prosessi ei ole mennyt ihan Viinamäen nuottien mukaan, mutta se on hänen ongelmansa. Olen vakuuttunut, että Lappajärven kunnan päättäjät ovat osanneet ja osaavat hommansa aivan hyvin ilman Viinamäen neuvoja. Onkohan Viinamäki ollut päivääkään kunnan virkamiehenä tai luottamusmiehenä? Itse olen viimeksi pari kertaa kommentoinut A. Saaren kirjoituksia, en Viinamäen. Tähän liittyen on helppo yhtyä vanhaan elämänviisauteen, jonka mukaan ei kannata vastata ellei kysytä! Ikävä kyllä Viinamäki ei näytä vieläkään oppineen tätä yksinkertaista suomalaista viisautta.

Juhani Laasanen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.