Ehdonalaisen koeajalla ollut palasi huumausrikosten pariin

Alajärveläismies rikkoi ehdonalaisen sääntöjä ja tuomittiin käräjäoikeudessa vankeusrangaistukseen.
Alajärveläismies rikkoi ehdonalaisen sääntöjä ja tuomittiin käräjäoikeudessa vankeusrangaistukseen.

ALAJÄRVELÄISMIES tuomittiin Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa huumausainerikoksesta, ampuma-aserikkomuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta viideksi kuukaudeksi vankeuteen. Hän oli tapahtumahetkellä viime elokuussa ehdonalaisessa vankeudessa ja alla oli useita aiempia tuomioita huumausainerikoksista.

Poliisi löysi Seinäjoella tehdyssä tarkastuksessa vastaajan autosta reseptilääkkeitä, kannabista ja ampuma-aseen patruunoita. Hän oli ajanut Alajärveltä Seinäjoelle päihtyneenä kuorma-autolla ollessaan lisäksi ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.

Syytetty kertoi hankkineensa huumausaineet omaa käyttöä varten marjanpoiminnasta saamillaan rahoilla, mutta poliisi löysi autosta vaa´an sekä useita puhelimia, joista paljastui huumekauppaan viittaavia viestejä. Hallussa ollut käteinen raha ja erityisesti sen määrä viittasivat poliisin mukaan ennemminkin näissä olosuhteissa huumausaineiden myyntiin kuin marjojen myyntituloihin.

Vastaaja velvoitetaan lisäksi korvaamaan valtiolle 80 euron rikosuhrimaksu sekä päihdetutkimuskustannukset, 148 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.