Evijärven 4H -yhdistyksellä huikea stipendiputki 

Casper Söderling ja Elmeri Mäkinen mainostamassa 4H -yrittäjyyttä Hanna Honkaniemen kanssa.
Casper Söderling ja Elmeri Mäkinen mainostamassa 4H -yrittäjyyttä Hanna Honkaniemen kanssa.
EVIJÄRVEN 4H -yhdistyksellä on sekä ympäri vuoden pyöriviä kerhoja, että periodityyppisiä, eli 6–8 kerran jaksoissa toteutettuja kerhoja keväisin ja syksyisin. Vuonna 2022 kerhonjohtajia oli kaikestaan 17 henkilöä.   –Kerhot ovat ehdottomasti toimintamme perusta, niissä...

EVIJÄRVEN 4H -yhdistyksellä on sekä ympäri vuoden pyöriviä kerhoja, että periodityyppisiä, eli 6–8 kerran jaksoissa toteutettuja kerhoja keväisin ja syksyisin. Vuonna 2022 kerhonjohtajia oli kaikestaan 17 henkilöä.  

–Kerhot ovat ehdottomasti toimintamme perusta, niissä…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.