Aaltojen tarina lapsenlapsen kertomana – kirjailijavierailuiden sarja käynnistyy Eepos-kirjastoissa

KIRJASSAAN 'Rakastan sinussa ihmistä' Heikki Aalto-Alanen kertoo isovanhempiensa Aino ja Alvar Aallon tarinan, jossa kietoutuvat rakkaus, luovuus ja intohimo työhön. Pohjana teoksessa on käytetty muun muassa tunnetun arkkitehtipariskunnan henkilökohtaista kirjeenvaihtoa.

Heikki Aalto-Alanen vierailee torstaina 10. maaliskuuta Alajärven kirjastossa. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 16.30 ja Aalto-Alanen kertoo tarinoita kirjan työstämisestä ja sen lähteenä käytetystä ainutlaatuisesta aineistosta kello 17 alkaen.

Alajärvi oli arkkitehti Alvar Aallon lapsuuden kesänviettopaikka sekä nuoruuden kotiseutu ja toimi vielä myöhemminkin suvun vapaa-ajanviettopaikkana. Myös Heikki Aalto-Alasen teoksessa nostetaan kiinnostavalla tavalla esille arkisia tarinoita Alajärveltä.

Vapaita paikkoja tapahtumaan voi kysyä puhelimitse, 06 2412 2410 tai 040 610 1900. Vierailua on mahdollista seurata myös verkossa. Lisätiedot: http://sites.google.com/view/eeposkirjailijavierailut

EEPOS-KIRJASTOJEN Vieläkin parempi Eepos 2 -hanke järjestää tulevan kevään aikana alueen kirjastoissa viisi kirjailijavierailua, joista Aalto-Alasen vierailu Alajärvellä on yksi. Vierailijat ovat tunnettuja ja ajankohtaisia tietokirjailijoita. Vierailuja on mahdollista seurata myös etänä verkossa ja kirjastojen järjestämissä etäkatsomoissa.

8. maaliskuuta Teemu Keskisarja kertoo Etelä-Pohjanmaan sotahistoriaa Napuesta 1714 Länkipohjaan 1918 Peräseinäjoen kirjastossa, 24. maaliskuuta Mikko Porvali puhuu suomalaisen kaukopartio- ja erikoisjoukkotaktiikan taustoista Lapuan kirjastossa, 28. maaliskuuta Jouni Laaksonen elämänsä hienoimmista retkistä Jurvan kirjastossa ja sarjan päättää 21. huhtikuuta järjestettävä retkeilyilta Evijärven kirjastossa, jossa vieraana on Pepe Forsberg.

Tapahtumakirjastoihin otetaan paikan päälle rajoitettu määrä yleisöä. Tiedustele vapaita paikkoja ennakkoon tapahtumakirjastosta. Lisätietoja osoitteessa https://sites.google.com/view/eeposkirjailijavierailut.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.