19 hakijaa kunnanjohtajan virkaan

Julkaistu:

Aihe:

Perjantaina päättyi jatkoaika Lappajärven kunnanjohtajan virkaan hakemiselle. Alkuperäiseen määräaikaan mennessä hakemuksia tuli yhdeksän. Heistä on Veikko Kustula peruuttanut hakemuksensa. Uusia hakemuksia tuli 11, joten yhteensä hakijoita kertyi 19.

Uudet hakijat ovat hallintotieteiden maisteri Katariina Karppinen, tradenomi ylempi ammattikorkeakoulututkinto Marko Lehtonen, rakennusinsinööri Juha-Matti Näykki, kauppatieteiden maisteri Janne Pihlajaharju, yhteiskuntatieteiden maisteri Matti Pulkkinen, terveystieteiden maisteri Virpi Rantanen, diplomi-insinööri Pekka Reiman, agronomi Tapio Salmi, kauppatieteiden maisteri Leena Salonpää, Master of Business Administration Sami Suomalainen ja diplomi-insinööri Mikko Vallbacka.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.