12 haki Soinin kunnanjohtajan virkaa

Soinin kunnanjohtajan virkaa haki 12 henkilöä. Lisäksi Kati Tiala on antanut suostumuksensa.
Soinin kunnanjohtajan virkaa haki 12 henkilöä. Lisäksi Kati Tiala on antanut suostumuksensa.

Soinin kunnanjohtajan viran hakuaika päättyi 10. marraskuuta. Hakuajan puitteissa virkaa hakivat Joonatan Nieminen, Alajärvi, Sirpa Salmi, Mäntsälä, Mailis Salmi, Hämeenlinna, Raisa Kinnunen, Petäjävesi, Katja Kotiranta, Kaarina, Perttu Sonninen, Alajärvi, Annie Laitila, Kuortane, Eveliina Nokua-Keisanen, Alajärvi, Arja Väliaho, Soini, Teija Marjamäki, Hyvinkää, Esa-Pekka Horttanainen, Helsinki sekä Marja Rantanen, Somero. Lisäksi suostumuksensa kunnanjohtajan virkaan on antanut Kati Tiala, Laihia. Kunnanhallitus keskustelee hakuprosessin etenemisestä tämän illan kokouksessa ja antaa valintaryhmälle jatko-ohjeistuksen.

Mainos

Luitko jo nämä jutut?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.