Sivistystoimenjohtajan valinta etenee Alajärvellä: kuusi kutsutaan haastatteluihin

Alajärven sivistysjohtajaksi hakeneista kuusi kutsutaan haastatteluihin.
Alajärven sivistysjohtajaksi hakeneista kuusi kutsutaan haastatteluihin.

Alajärven sivistystoimenjohtajan valinta etenee. Haastattelutyöryhmä kokoontui torstaina ja päätti kutsua haastatteluun seuraavat henkilöt: Annala Jenni, johtava rehtori, PeränneIkola Simo, kehitysjohtaja, Lapua, Kantola Vesa, rehtori, Hoisko, Kujala Tiina, yläkoulun ja lukion rehtori, Evijärvi, Norrena Tanja, vt.rehtori, Lapua, Talja-Latvala Jaana, yhtenäiskoulun ja lukion rehtori, Karstula.

Mainos

Luitko jo nämä artikkelit?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.