Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin uusi puheenjohtaja on Sari Palmu

Merja Rintamäki, Alina Lehto, Louna Yli-Hemminki ja Sari Palmu kuuluvat ensi vuonna Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajistoon. Kuva: Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri.
Merja Rintamäki, Alina Lehto, Louna Yli-Hemminki ja Sari Palmu kuuluvat ensi vuonna Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajistoon. Kuva: Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri.

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri on lauantaina 11. marraskuuta valinnut syyskokouksessaan Seinäjoella piirille uuden puheenjohtajan. Hän on Sari Palmu Alajärveltä. Hän voitti seinäjokelaisen Henna Helmi Heinosen vaalissa äänin 56-48. Sari Palmu on Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin ensimmäinen naispuheenjohtaja.

Piirin varapuheenjohtajana jatkaa Merja Rintamäki Vaasasta. Uusina varapuheenjohtajina aloittaa Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten tuore puheenjohtaja Louna Yli-Hemminki Seinäjoelta. Louna Yli-Hemminki kuuluu myös Keskustanuorten liittohallitukseen. Lisäksi varapuheenjohtajaksi valittiin Alina Lehto Evijärveltä. Lehto valittiin lauantaina myös Etelä-Pohjanmaan Keskustanaisten puheenjohtajaksi. Puheenjohtajiston toimikausi alkaa 1.1.2024.

Mainos

Piirihallituksen jäseniksi valittiin seuraavat henkilöt: Evijärvi; Jari Ollila, Vimpeli; Mari Yliahtela                     Ilmajoki; Ahti Ranto, Isokyrö; Jouni Mäkynen, Kauhava; Teemu Hakala, Kurikka; Esa Mäki-Lohiluoma, Lapua; Hanna Peräaho, Seinäjoki; Karri Kallio, Ari Niemelä, Henna Helmi Heinonen, Kauhajoki; Lasse Hautala, Teuva; Päivi Kohtala, Ähtäri; Johanna Kankaanpää, Soini; Tapani Akonniemi, Laihia; Teemu Knuutti ja Vaasa; Marjo Vuorinen.

Piirikokous otti myös kantaa: ”Olli Rehn on presidentiksi sopiva ja vakaa kuin kallio” ja ”Missä on hallituksen sydämen sivistys?”

Luitko jo nämä tuoreet artikkelit?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.