Iloinen Donkkis-ilta keräsi seurakuntatalon täyteen lapsia

Timo Turpela ja House Band johdattivat runsaan osallistujajoukon yhteislauluun.
Timo Turpela ja House Band johdattivat runsaan osallistujajoukon yhteislauluun.

KUUTISENKYMMENTÄ 1.–4.-luokkalaista lasta vietti perjantaina toiminnallista Donkkis Big Night- iltaa seurakuntatalolla Vimpelissä.

−Kutsu lähti 120 lapselle ja puolet otti kutsun vastaan ja tuli iltaan, iloitsee seurakunnan nuorisotyönohjaaja Timo Turpela.

Vimpelissä Donkkis-tapahtumia on järjestetty jo yli kymmenen vuotta. 

−Aikanaan kävimme ottamassa mallia Seinäjoelta ja sen jälkeen iltoja on järjestetty kahdesti vuodessa, koronavuodet pois lukien. Osallistujien ikäryhmä on nykyään rajattu 1.–6.-luokkalaisista 1.–4.-luokkalaisiin, sillä tilat kävivät liian ahtaiksi isolle joukolle.

Donkkis Big Night on Kansanlähetyksen ideoima, ympäri Suomea järjestettävä alakoululaisille tarkoitettu ilta, joka koostuu raamattuopetuksesta, lauluista, hauskoista toimintapisteistä ja nyyttäreistä. Lapset tuovat iltaan mukanaan karkki- tai sipsipussin. Vimpelissä ohjelmassa oli herkkujen lisäksi nukketeatteria, erilaisia pelejä, kasvomaalausta ja autorata.

−Tätä iltaa toteuttamassa oli yli 20 vapaaehtoista: vanhempia, seurakuntanuoria, keittiövastaavia ja illassa säestänyt House Band, kiittelee Turpela.

Peppi ja Noomi olivat lähteneet tapahtumaan syömään herkkuja ja tekemään muitakin kivoja juttuja. Donkki-aasi oli menossa mukana.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.