Hyvinvointijohtajan virka kiinnostaa – Soinissa 28 hakijaa

Uuteen Soinin hyvinvointijohtajan virkaan haki 28 henkilöä.
Uuteen Soinin hyvinvointijohtajan virkaan haki 28 henkilöä.

Soinin kunnan hyvinvointijohtajaksi haki 28 henkilöä. He ovat Blomqvist Janne, Salo, MsC/tradenomi YAMK, Ek Anna-Kaisa, Seinäjoki, FM, Frantti Kalle, Alajärvi, kuntoutuksen ohjaaja AMK, Haapaniemi Emilia, Ähtäri, sosiaali- ja terveysala YAMK, Herrala Eeva, Soini, sosionomi AMK, Huvila Juha, Soini, tradenomi AMK (YAMK), Jokinen Eeva-Marja, Karstula, restonomi YAMK, Kirsilä Jiri, Seinäjoki, LitM, Koivuniemi Kyösti, Ilmajoki, lähihoitaja (BBA), Koskela Petri, Jyväskylä, TtM, Laasala Pasi, Seinäjoki, KTM, Lahtinen Teppo, Helsinki, liikunnanohjaaja AMK, Lehtonen Joel, Alajärvi, KM, Leppälä Maria, Soini, sairaanhoitaja YAMK, Major Laknerné Anna, Riihimäki, tradenomi YAMK, Mäkelä Jessi-Jasmin, Vaasa, kuntoutuksen ohjaaja AMK , Mäki Elina, Soini, sosionomi YAMK, Paalanen Anu, Ähtäri, terveydenhoitaja YAMK, Pentinmäki Minna, Alavus, TtM, Peura Saana, Soini, sairaanhoitaja AMK, Puro Rami, Soini, KK/luokanopettaja, Rantanen Marja, Somero, DI, Rautanen Niina, Äänekoski, FM, Salmenautio Marjo, Alajärvi, LitM, Salo Pia, Kankaanpää, FM , Sillanpää Henna, Alajärvi, sosionomi AMK (YTM), Takala Ulla, Alajärvi, terveydenhoitaja YAMK ja Vuorenmaa Ira, Ähtäri, yhteisöpedagogi AMK.

Valintaprosessi etenee haastatteluihin ja valintapäätös tehdään 11.12.2023.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.